Fik afslag i Løvens Hule: Sådan går det i dag

Kinoa var med i fjerde sæson af succes-programmet på DR. Foto: DR

Det er ikke alle deltagerne i programmet, der forlader hulen med en pose penge.

Løvens hule endte brat og skuffende for parret bag virksomheden Kinoa. Men siden døren smækkede til det populære iværksætterprogram, har et vindue åbnet sig. Først mødte de en stærk partner, så indgik de en aftale med Salling Group og siden har parret introduceret tre forskellige toppings, med udgangspunkt i frøet i virksomheden, quinoa.

"Det har været vigtigt for os at lave et ægte produkt. Quinoa er ikke bare en trend, men et veldokumenteret frø, med flere tusind års historik, som sikrer en masse af de essentielle næringsstoffer, som kroppen skal have. Både forskning og de nye kostråd bakker op om, at det virkelig batter både for helbredet og miljøet, og det bekræfter os i, at det her produkt er den rigtige vej at gå, hvis man vil rykke noget i folks liv," siger Morten Krause Jensen, medstifter af Kinoa, i en pressemeddelelse.

Kinoas toppingprodukt er baseret på quinoafrø med proteiner, aminosyrer og masser af sundt fedt, og det passer som fod i hose med kostrådene. Derfor har parret bag Kinoa også planer om at udvikle nye quinoa-baserede produkter. Det er nemlig ikke kun sundt med de små frø fra Andesbjergene, det gør også en forskel at spise rigtigt.

Læs også

Vinker farvel: Stor ændring for Frederik og Mary

Mai-Britt løste maveonde med Kinoa

Blandt danskerne anslås det, at 20 procent lider af forstoppelse, mens kun hver tredje har en fast og regelmæssig afføring. På Bornholm har Mai-Britt Kruckow gennem sit 67 år lange liv kæmpet med mavegener. Det til trods for, at hun har omlagt kosten til groft brød og brune ris med masser af motion. Alligevel skulle der andre boller på suppen, før problemerne fortog sig.

"Det har vel altid været en del af mit liv med forstoppelse og mavesmerter. Jeg har været på sygehus til undersøgelse, og afholdt mig fra alt det forarbejdede og hvide korn og ris. Lige lidt hjalp det," fortæller Maibritt Kruckow og uddyber:

"Du kan tro, jeg var overrasket, da jeg så så det her Kinoa-produkt i Løvens Hule, som blev sendt slukøret hjem, selvom de talte til alt det, jeg manglede. Men jeg fandt dem på nettet, spiser lidt hver dag og har ikke set mig tilbage siden. Det er tæt ved en mirakelkur for maven."

Mai-Britt fortæller, at Kinoa både går som knas på skyren om morgenen og knas på salaten om aftenen. Men det er ikke tilfældigt, at de knasende frø gjorde en forskel for hendes mave.

Læs også

Slår alarm: Disse bilister holder politiet særligt øje med i denne uge

 

 

 

Læs også