Filmstjerne død

Af: Ida Hansson

|

30/01/2023

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Skuespilleren nåede kun at blive 45 år.

Mest læste i dag

Anne Wersching har en masse store tv-serie og film på sit cv, men desværre så har hun haft sit sidste øjeblik på skærmen. Den blot 45-årige stjerne er nemlig gået bort efter sygdom.

Det er mediet 'Deadline' der har fået bekræftet dødsfaldet fra hendes agent.

Tilbage i 2020 blev hun diagnosticeret med kræft, men det har ikke holdt hende tilbage fra at filme. Hun har blandt andet være med i 'Star Trek' og 'The Rookie' siden hun blev bekendt med sin sygdom, og inden da har hun haft nogle strore roller i store tv-serier.

Størst var formentlig hendes rolle i tv-serien '24 timer' hvor hun havde en stor rolle ved siden af seriens helt store stjerne Kiefer Sutherland.

Derudover er Annie Wersching også kendt fra tv-serierne 'Bosch' og 'Timeless'.

Foto: Shutterstock

"Der er hul i denne families sjæl i dag. Men hun efterlod os værktøjerne til at fylde det ud. Hun fandt noget vidunderligt i de enkleste øjeblikke. Hun krævede ikke musik for at kunne danse. Hun lærte os, at man ikke skal vente på, at eventyret finder én. 'Gå ud for at finde det. Det er overalt', sagde hun. Og vi skal finde det'" lyder det fra hendes mand Stephen Full.

Annie Wersching efterlader sig sine tre drenge. 12-årige Freddie, 10-årige Ozzy og 4-årige Archiie.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig