Finale i aften: Hun vinder X Factor

Foto: Ken Hermann/TV 2

I aften er der finale i årets X Factor.

Det var en kæmpe overraskelse da Lucca i sidste uge måtte forlade X-Factor sammen med Dan,  Det kom også bag på oddssætter og ekspert på X-Factor, Mathias Reimer Larsen, der gennem hele konkurrencen har haft Lucca som favorit til at vinde.

Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse, de har udsendt op til finalen. 

"Det er klart, at når vi skal sætte odds, så er det i overvejende grad ud fra vokal og performance. Og der var Lucca klart den stærkeste. Men man skal ikke undervurdere deltagernes popularitet hjemme i stuerne. Og noget kunne tyde på, at Lucca ikke havde sunget sig helt ind i danskernes hjerter," lyder det.

Det har Solveig til gengæld.

Læs også

En tur på pizzeria koster bilejer sin Porsche

"Meget populær"

For første gang siden X-Factor 2021s begyndelse ligger den 15- årige sangerinde som svag favorit til at vinde med odds 2.10 – skarpt forfulgt af Nicoline Steen Kristensen med odds 2.25.

"Vi har fra starten af sæsonen været sikre på, at en fra den unge kategori ville vinde. Så det er vi ret sikre på holder stik. Vi kan se, at Solveig er meget populær hos vores spillere, og det plejer også at være en god indikator for, hvor spillet er på vej hen," siger han og fortsætter:

"Simon og Marcus har dog Blachman som coach, og med ham kan alt jo ske, da han er utrolig stærk og har hevet mange sejre hjem i de seneste år. Men de skal godt nok skrue op for charmen, som de helt sikkert har meget af, men også op for deres sangegenskaber hvis de skal vinde," lyder det fra Mathias Reimer Larsen.

Der er odds 5.00 på Simon og Marcus som vindere af X-Factor 2021. 

Læs også

Amalies datter bidt af familiehund