Finalebrag i ‘Vild med dans’: Disse velkendte navne dukker op

Af: Mie M.B

|

24/11/2023

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
TV2 er klar til at give den hele armen til den store finale

Lige nu læser andre også

TV 2 har sørget for at give publikum og seerne derhjemme en ekstra oplevelse under jubilæumssæsonen af "Vild med dans" ved at invitere forskellige gæster til showet. Finalen, der finder sted i Forum Horsens, vil bygge videre på sidste lørdags to gæsteoptrædener og byde på to overraskelser på scenen. Det skriver Se og Hør.

Efter flere uger med regn, blæst og gråvejr over hele Danmark, får finalen i Forum Horsens en livlig start. Bandet "Blæst" åbner showet, selvom arrangementet foregår indendørs og uden risiko for regn og blæst. Bandet, der har haft en fantastisk festivalsommer, herunder æren af at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, vil fremføre nummeret "Disko i KBH" fredag aften.

Inden de tre finalepar skal udføre deres freestyle som den sidste dans i denne omgang af "Vild med dans", vil seerne også kunne nyde en optræden fra Uro & Mekdes. På scenen i Forum Horsens vil Uro & Mekdes naturligvis præsentere deres store hit "Føles godt". Der er således lagt op til en finale med festlige indslag og musikalske overraskelser.

Anbefalet til dig