Find skraberen frem: DMI melder om mulig nattefrost i nat

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I morgen tidlig kan din bil have brug for en tur med skraberen.

Lige nu læser andre også

I dag kan vi se frem til solskin flere steder i Danmark, især i nordlige områder.

En nordvestlig vindretning skaber gunstige forhold, da de norske fjelde fungerer som en barriere og blokerer for skyerne, der normalt ville trække ind over Danmark fra Nordatlanten.

Sådan står det skrevet på DMI's hjemmeside.

Imidlertid forventes skyer og byger at strømme ind fra Nordsøen, og de vil hurtigt bevæge sig mod sydøst.

Nogle af disse byger kan blive intense med hagl, torden og kraftige vindstød, og det bliver generelt blæsende med jævn til hård vind fra nordvest.

Ved vestvendte kyster kan der endda forekomme kuling, og kraftige vindstød forventes stadig, selvom vinden langsomt vil aftage i løbet af dagen.

For dem, der ønsker at 'blive blæst godt igennem', men ikke helt omkuld, ser søndagen bedre ud end i går, da vinden gradvist aftager, men stadig giver en frisk brise.

I nat forventes det, at vejret klarer op, især i de nordlige regioner, hvor den svagere vind kan medføre lokalt nattefrost med temperaturer nær frysepunktet.

Mandag markerer den første officielle dag i efterårsferien, og vejrudsigten viser sig relativt pæn. Som i dag vil Danmark være delt i to vejrzoner.

I nordlige områder vil det være en tør og solrig dag, mens resten af landet kan forvente flere skyer, der bevæger sig fra nordvest mod sydøst.

Temperaturen forbliver kølig med omkring 10 grader, og vinden forventes at være let til frisk fra nordvest.

Anbefalet til dig