Findes på næsten alle badeværelser: Når du smører det på sin bilrude, bliver duggen væk

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du først har fundet ud af, hvor effektivt det er, vil du gøre det samme.

Lige nu læser andre også

I de fleste husstande finder man barberskum på badeværelset, da det er et uundværligt redskab til barbering.

Men vidste du, at denne almindelige husholdningsgenstand kan tjene et andet formål, der kan redde dig fra duggede bilruder?

Duggede bilruder kan være en skræmmende oplevelse for enhver bilist, især når de opstår indefra. Men her træder barberskummen ind som en praktisk redningsmand.

Det enkle trick er at påføre en smule barberskum på en klud og derefter tørre vinduet af.

Det kræver kun barberskummen og et øjeblik af din tid. Resultatet? Et usynligt beskyttelseslag af barberskum på ruden.

Dette lag af barberskum forhindrer effektivt, at vand kondenserer på ruden, hvilket eliminerer duggen. Prøv blot at indånde mod ruden - du vil opdage, at dugproblemet er forsvundet.

Desuden kan denne metode forhindre, at forruden fryser indefra under kolde vejrforhold, da vandet ikke har en chance for at danne is.

Det er en enkel, prisvenlig og effektiv måde at holde dine bilruder dugfri på. For at opnå de bedste resultater anbefales det at behandle alle bilruder indefra med barberskum.

Dette lille, men geniale trick er en praktisk måde at sikre klar udsyn under alle vejrforhold. Prøv det næste gang dine ruder dugger, og du vil være overrasket over resultatet.

Herunder kan du se, hvor effektivt dette trick er.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig