Fitnesscentre tvangslukker: Kan føre smitte til andre kommuner

08/12/20 21:30

Mathias Busekist

Coronaudmeldingen har fået folk fra hovedstadsområdet til at finde andre alternativer.

De vægthungrende, der elsker at tage en tur i fitnesscenteret, måtte se hjælpeløse til, da Mette Frederiksen annoncerede, at fitnesscentrene i hovedstadsområdet bliver tvangslukket.

Det har dog ikke fået dem til at stoppe med at løfte jern og dyrke cardio. De har i stedet fundet et alternativ i håbet om, at de ville kunne fortsætte med træningen.

De oplever de hos Fitness Lab i Ringsted. 

De skriver, at der har været en eksplosiv interesse for at tilmelde sig fitnesscenteret, da det ligger uden for området, hvor centrene i morgen bliver lukket. 

"Vi oplever i skrivende stund, en massiv tilgang af nye medlemmer. Vores medlemmer har altid første prioritet og derfor vil det IKKE blive mulighed at melde sig ind eller på anden måde, adgang for andre end vores nuværende medlemmer. Her gælder også prøvetræninger.'

"Derfor vil samtlige af nye tilmeldelser udenfor Ringsted kommune, blive annulleret.

Der gik ti minutter

Ejeren har uddybet situationen over for TV2 Øst

"Det begyndte bare at vælte ind med medlemmer. Jeg kunne se, at efter 10 minutter var der kommet omkring 20 nye indmeldelser," siger Abdel Rahman al-Ramahi, ejeren af Fitness Lab, til TV2 Øst. 

Mette Frederiksen slog mandag fast, at fitnesscentrene i de 38 kommuner i hovedstadsområdet samt Odense og Aarhus vil blive tvangslukket. Det gælder dog ikke Fitness Lab, da det ligger i Ringsted, som er uden for zonen. 

Han ønsker dog ikke nye medlemmer, da det ville se skidt ud.

"Please venner. Jeg kan ikke gøre noget. Der er ingen der kan få adgang, andet end dem der kommer allerede. Jeg ved godt det “kun” lige er jer. Men jeg kan ikke. Det ville se utrolig skidt ud!," skriver han på sin egen Facebook-profil.