Flere mennesker døde i skuddrama i shoppingcenter

23/11/22 06:37

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Flere mennesker er døde og flere såret, efter at en bevæbnet mand åbnede ild inde i et Walmart-supermarked.

Der rapporteres om flere dræbte efter et masseskyderi i et Walmart-supermarked. Flere andre er blevet såret efter hændelsen i Chesapeake, Virginia tirsdag aften, rapporterer lokale medier.

Skyderiet siges at være begyndt omkring kl. 22.12 lokal tid (03.12 GMT) og involverede en bevæbnet mand. Det skriver Mirror.

En talsmand for politiet i Chesapeake fortalte senere på aftenen til en journalist, at den mistænkte nu var død.

Betjentene begyndte at kontrollere sikkerheden for dem inde i Walmart Supercentret, efter at gerningsmanden var blevet neutraliseret.

En politibetjent sagde, at han troede, at mindre end ti mennesker var blevet dræbt, men indrømmede, at det var uklart, om dette tal kunne stige.

Selvom omstændighederne endnu ikke er blevet bekræftet, så optagelser på sociale medier ud til at vise en medarbejder, der sagde, at hans leder gik ind i butikken og begyndte at skyde.

Politiet oplyser, at det i øjeblikket er uklart, om gerningsmanden var en medarbejder.

En lokal politibetjent beskrev styrkens reaktion på hændelsen og fortalte forsamlede journalister: "Vi går ind, og i løbet af de næste 40-45 minutter var vi i stand til at finde flere dræbte og flere sårede."

"Med Chesapeake brandvæsen var vi i stand til at sætte redningshold og taktiske hold sammen for at levere livreddende foranstaltninger hurtigt," tilføjede han.

Chesapeake-byens embedsmænd anmodede lokalbefolkningen om at undgå området omkring butikken.

"Vores førstehjælpere er veluddannede og parate til at reagere; giv dem venligst plads til at gøre det," skrev de på Twitter.