Flere sad i kø i flere timer: Ville have vildt åbningstilbud i ny Plantorama

Af: Lucas Andreas

|

01/03/2024

Plantorama i Vejle. Foto: Google Maps
Plantorama i Vejle. Foto: Google Maps
Centeret er hele 11.500 kvadratmeter.

Mest læste i dag

Når det gælder om at få fingrene i et godt tilbud, viser mange danskere en bemærkelsesværdig viljestyrke og tålmodighed.

Det står klart, at udsigten til at spare penge kan få folk til at gå til yderligheder - fra at stå op før daggry og vente i timevis i kø, til at rejse tværs over landet - eller begge dele.

På en solskinsrig forårsdag blev Kolding vidne til en begivenhed, der trak hundredevis af entusiastiske kunder til byens nyeste tilføjelse - Plantorama på Skovvangen 41.

Med stor forventning og spænding mødte folk op i de tidlige morgentimer for at sikre sig en plads forrest i køen til åbningen. Preben Højmark, der ankom allerede klokken 02 fra Odense, var den første til at stille sig i køen, drevet af håbet om at score et ekstraordinært tilbud på en Gardena vægslangeboks. "Jeg er kørt fra Odense, og jeg sad så i bilen på parkeringspladsen de første timer indtil klokken 05.30," delte han, øjnene lysende ved tanken om de besparelser, åbningsdagen tilbød.

Det skriver Jydskevestkysten

Den officielle velkomstceremoni blev forestået af borgmester Knud Erik Langhoff, der med et snit i en planteranke inviterede de ventende kunder indenfor i det imponerende 11.500 kvadratmeter store center. Plantoramas indehaver, Peter Vang Christensen, udtrykte sin glæde og stolthed over endelig at åbne dørene til det nye center, et projekt der har været undervejs siden 2016. "Vores dedikerede medarbejdere og samarbejdspartnere har arbejdet hårdt for at skabe et center, der bliver et billede på alt det, som Plantorama står for," sagde han, mens han så på, hvordan køen langsomt blev mindre, og kunderne begyndte at udforske de tre store haller dedikeret til Haveliv, Boligliv, og Dyreliv.

En særlig attraktion ved centeret er Espresso House og et legeområde på førstesalen, hvor besøgende også kan nyde udsigten til en stor sø, hjem for de fredede vandsalamandere. Disse små væsner har spillet en afgørende rolle i centerets placering og byggeri, hvilket understreger Plantoramas engagement i at integrere naturens værdier i deres forretningsmodel. "Vi har haft salamanderne opbevaret her i Kolding, og nu lever de så i den sø, som vi har flyttet på grunden," forklarede Christensen.

Åbningsweekenden bød ikke kun på tilbud, men også på underholdning for hele familien med optrædener af blandt andre Sebastian Klein, Katrine Bille og Jungle Jim. Centerchef Kasper Bjørklund udtrykte sin forløsning og glæde over endelig at kunne byde velkommen indenfor. "Det er en kæmpe forløsning for os," sagde han, og tilføjede at, selvom de stadig havde småting, der skulle finpudses, var de klar til at give koldingenserne en ny shoppingoplevelse. Med 75 dedikerede medarbejdere ved sin side ser Bjørklund frem til at tage imod de cirka 10.000 gæster, der forventes at besøge Plantorama i løbet af den første weekend.

Anbefalet til dig