Flere smittede siden i går - Men tallene afslører godt nyt

02/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Der er sket en stigning på knap 250 smittede danskere siden i går, men selvom det lyder af meget, så er der positive ting at spore i tallet.

Mest læste i dag

I går fik vi mange informationer fra Sundhedsstyrelsen omkring coronavirussen. Først og fremmest var der godt nyt i forbindelse med, at der procentvis var færre smittede end tidligere, og der var ekstra godt nyt senere på dagen, da Statens Serum Institut afslørede, hvor mange danskere der var blevet raske.

Desværre var det ikke kun alt, der var godt nyt i går. I går var nemlig også dagen, hvor Danmark rundede 100 dødsfald af personer, der var blevet smittet med coronavirus, før de gik bort.

Derudover så rundede Danmark også 3.000 smittede personer, da antallet af smittede danskere pr. klokken 17.00 den 1. april lød på 3.107 personer. I alt var 27.109 danskere blevet testet.

For kort tid siden sendte Sundhedsstyrelsen atter nye tal ud, og selvom der igen er en stigning i antallet af smittede danskere, så er der også positivt nyt.

Der er nu blevet testet 29.921 danskere, hvilket er en stigning på 2.812 personer siden i går. 3.355 danskere er bekræftet smittet med coronavirus, hvilket er en stigning på 248, men igen er det procentvis en lavere stigning, da der er testet endnu flere danskere end tidligere.

Går vi blot en uges tid tilbage, så blev der bekræftet over 200 nye smittede, da der blev testet blot 1.000 danskere.

På Færøerne er der blevet testet 4.512 personer, og der er bekræftet 177 smittede. På Grønland lyder tallet på 513 testede personer og 10 smittede.

 

Anbefalet til dig