Fly forulykket ved Ringsted

20/03/2022

Nicolai Busekist

Foto: Presse-fotos
Et fly er søndag aften forulykket ved Sneslev, der ligger mellem Haslev og Ringsted.

Mest læste i dag

Søndag aften er et fly forulykket på en mark ved Sneslev, der er en mindre by mellem Haslev og Ringsted. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der dog ikke nogen, der er kommet alvorligt til skade.

"Et mindre fly, muligvis en såkaldt ultralet, er nødlandet syd for Ringsted. To personer var ombord, en mand og en kvinde, begge er tilsyneladende sluppet med mindre skader. Vi er fremme på stedet," skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en opdatering på Twitter.

Foto: Presse-fotos

De oplyser også på Twitter, at der er tale om et sportsfly. De kalder det dog ikke for et styrt, men derimod en nødladning.

Efter anmeldelsen om, at flyet var nødlandet på en mark ved Sneslev, rykkede både brand og redning naturligvis ud til stedet. De har hjulpet parret ud af flyet, og har efterfølgende kørt dem til yderligere undersøgelser på sygehuset.

"Der er retteligt tale om et almindeligt sportsfly. Flyet er landet nær Almstoftevej. Brand og redning er også på stedet og parret er ude af flyet nu - de køres til nærmere undersøgelse på sygehuset. Havarikommissionen skal nu undersøge årsagen til uheldet," lyder det.

Foto: Presse-fotos

Ydermere oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at der skulle være tale om et tysk par, mens flyet angiveligt er amerikansk indregistreret.

"Vi kan tilføje, at der tilsyneladende er tale om et tysk par, der fløj i en amerikansk indregistreret maskine. Vi har ikke yderligere oplysninger om formålet med deres flyvning," skriver politiet.

Ifølge TV 2 ØST indløb der en melding om standby-sikkerhedslanding på Ringsted Lufthavn klokken 17.37 søndag via tjenesten Odin 112. Få minutter senere forsvandt flyet også fra tjeneste Flightradar24, hvor man kan følge de fly, der er i luften.

Foto: Presse-fotos

Flyet var lettet ganske kort tid forinden, da det ifølge TV2 ØST lettede fra Roskilde Lufthavn klokken 17.09.

Som det også er oplyst af Midt- og Vestsjællands Politi, er det nu op til Havarikommissionen at undersøge årsagen til uheldet. Af samme årsag vides det endnu ikke, hvad der forårsagede, at de var nødt til at nødlande.

Anbefalet til dig