Flyselskab laver banebrydende tiltag: Lancerer "All you can fly"-kort

Af: Lucas Andreas

|

15/08/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Prisen er ikke så høj, som man kunne have troet.

Lige nu læser andre også

Mange har nok leget med tanken om, at man kunne købe et kort til fly, der fungerer på samme måde som et bus- eller pendlerkort.

Den idé er blevet bragt til live af et flyselskab, der nu sælger et "All you can fly"-kort, hvor man i et helt år kan få ubegrænsede turer.

Det er det ungarske lavprisselskab Wizz Air, som introducerer det innovative tilbud, der giver adgang til ubegrænsede flyrejser i et år.

Fornøjelsen kan til og med den 15. august erhverves for 499 Euro, svarende til lige over 3700 kroner, hvorefter prisen vil stige til 599 euro, som er godt og vel 4500 kroner.

Det skriver BBC.

Wizz Air har ruteflyvninger fra både Billund Lufthavn og Kastrup Lufthavn.

Abonnementet giver mulighed for rejser til destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten og Asien, men det kræver, at kunderne booker mindst tre dage i forvejen og betaler et gebyr på 9,99 euro per flyvning.

Udsolgt flere steder

Wizzairs nye abonnement har tiltrukket sig stor interesse, men flere kunder oplevede hurtigt, at mange af de mest populære lufthavne var udsolgt, da de forsøgte at købe adgang.

"I tilfælde af at du ikke er i stand til at vælge din foretrukne lufthavn, bemærk venligst, at grænsen er nået," lyder det på Wizz Airs hjemmeside.

Samtidig advares abonnenter om, at ledige pladser ikke er garanteret, og at tilgængeligheden kan variere afhængigt af "flere eksterne og interne faktorer."

Den begrænsede tilgængelighed kombineret med selskabets ry for forsinkelser kan være en udfordring for dem, der overvejer at investere i det nye tilbud, og det er altså værd at tjekke op på, hvor mange flyvninger man egentlig kan få fra sin lokale lufthavn.

Anbefalet til dig