Flyttedag: Tidligere minister køber hus til 35 millioner kroner

Foto: Shutterstock
Det endte som den dyreste bolighandel i København sidste år.

Mest læste i dag

Lige inden året gik på hæld i 2020, nåede den tidligere minister og nuværende medlem af Folketinget for Venstre Tommy Ahlers, at lave en af årets helt store bolighandler i hovedstaden.

Han købte nemlig et byhus på Holmen i København - med havudsigt og Operaen som nærmeste nabo -  for et kæmpe millionbeløb.

Det skriver boligmediet Boliga.dk på baggrund af den netop tinglyste handel.

Intet mindre end 35 millioner kroner har iværksætteren punget ud med for sin nye adresse, hvor han inden længe overtager de mere end 360 kvadratmeter bolig i en gammel ejendom fra 1700-tallet.

Den solide indkøbspris placerer salget af den luksuriøse bolig - der er fortaget udenom det offentlige marked - som den dyreste bolighandel i hovedstaden sidste år.

Mens sidste års næstdyreste handel i København var salget af det 294 kvadratmeter store nabohus, som blev solgt 1,5 millioner kroner billigere.

 

Nyt hjem til hele familien?

Privat danner den tidligere uddannelses- og forskningsminister par med DJ og radiovært Le Gammeltoft - og det nye hjem kan meget vel være til hele den sammenbragte familie.

I hvert fald lavede Heartbeats-stifteren et opslag på sin Instagramprofil tilbage i februar, hvor hun og Ahlers viste nøglerne frem til deres nye “fælles hus på Holmen”.

Der skulle i hvert fald være plads nok til parrets i alt fire børn i Ahlers nyindkøbte bolig, som kan prale af hele otte værelser.

Ifølge Boliga.dk ejer Le Gammeltoft i forvejen en villa på Amager, og Ahlers en over 480 kvadratmeter stor villa på Østerbro, som han købte i 2017 for 22,5 millioner kroner.

Se de dyreste boliger til salg i København By her

 

Anbefalet til dig