Flytter ind i gammel Fakta-butik: Her rykker helt nyt fitness-center ind

Af: Mie M.B

|

06/03/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der med garanti kunder der bliver længere end 5 minutter

Lige nu læser andre også

I Stensballe, Horsens, omdannes en nedlagt Fakta-butik til et nyt sundheds- og træningscenter. Sidsel Paulin Damgaard og Kristine Rørbech Steffensen, to lokale iværksættere, står bag initiativet, som de har navngivet Blue Zone Life Stensballe. Konceptet, inspireret af de globalt kendte Blue Zones, hvor mennesker lever usædvanligt længe, sigter mod at fremme en holistisk tilgang til sundhed og træning i lokalsamfundet. Det skriver Horsens Folkeblad.

Det kommende center vil ikke blot fokusere på traditionel fitness, men også integrere et fællesskabsorienteret aspekt, hvor medlemmerne kan støtte hinanden i jagten på et sundere og længere liv. "Vi ønsker at skabe et miljø, hvor træning er mere end fysisk aktivitet; det er et sted, hvor fællesskabet trives, og hvor vi sammen styrker både krop og sjæl," forklarer Damgaard og Steffensen.

Med ambitionen om at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at inkludere fysisk aktivitet i deres hverdag, vil centret tilbyde en række forskellige træningsformer. Disse spænder fra intensive workouts til mere afslappede sessioner med fokus på vejrtrækning og mental velvære. "Vores mål er at tilpasse vores tilbud til alle aldre og niveauer, så enhver kan finde noget, der passer til dem," udtaler Steffensen.

Desuden planlægger de at tilknytte fagfolk inden for social, mental og fysisk sundhed for at sikre en helhedsorienteret tilgang til medlemmernes velvære. "Ved at integrere disse ekspertiser ønsker vi at skabe et levende hus med et bredt spektrum af sundhedstilbud," tilføjer de.

Interesserede inviteres til et åbent hus arrangement den 10. marts, hvor Damgaard og Steffensen vil præsentere deres vision og de muligheder, det nye center vil bringe til Stensballe.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig