Fødevarestyrelsen lukker dagligvarebutik efter fund af urin og lort: Smid alle fødevarer ud

15/10/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Efter fund af lort og urin fra mus har Fødevarestyrelsen set sig nødsaget til at lukke en dagligvarebutik i Kalundborg

Mest læste i dag

Fødevarestyrelsen har lukket butikken Koko Rino, der ligger på Kordils Gade 50 i Kalundborg, og har givet dem et forbud mod at sælge fødevarer.

Årsagen til dette er, at Fødevarestyrelsen har kunne konstatere, at butikken er ramt af et massivt angreb af mus. Alligevel er butikken fortsat med at sælge fødevarer. Det oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

I butikkens lokaler gjorde styrelsen flere ulækre fund. Blandt andet blev der flere steder fundet både urinstænk og ekskrementer fra mus.

Ikke nok med, at det blev fundet flere steder i butikkens lokaler, så blev det også fundet på flere af de fødevarer, der blev solgt i butikken, fremgår det af deres pressemeddelelse.

Blandt andet blev der i en bøtte med Tahin, som er en pasta af malede sesamfrø, der bruges til madlavning, fundet ekskrementer fra mus.

Derudover blev der også over alt i butikken fundet spor af de små skadedyr. Disse spor blev fundet både under og på inventar rundt omkring i hele butikken på Kordils Gade 50.

Hvis du har købt fødevarer i Koko Rino på Kordils Gade 50 i Kalundborg, rådes du til at smide dem ud med det samme. Derfor er det også meget vigtigt, at du ikke spiser fødevarer, der er købt i butikken, da de kan være sundhedsskadelige.

Anbefalet til dig