Først var det tegnestifter: Nu er der gjort nyt chok-fund i elevers karameller

18/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto. Sigrid Nygaard/Ritzau Scanpix
Skolens sidste skoledag tog en særdeles farlig drejning, da nogle elevers karameller blev undersøgt

Mest læste i dag

Hvad der skulle have været en traditionel og hyggelig sidste skoledag på en folkeskole i Helsingør, endte i en alvorlig, og potentiel livsfarlig, afsløring.

Det skriver Ekstra Bladet via. Helsingør Dagblad.

Der blev nemlig gjort et foruroligende fund i afgangselevernes karameller: nogle havde nemlig puttet glasskår i karamellerne, som de ældre elever delte ud til de yngre klasser.

Nordsjællands Politi informerer om, at de modtog tre anmeldelser om karameller, der indeholdt glasskår, og som var blevet givet ud til de yngre børn.

- Det tager vi meget alvorligt, og vi er i gang med at undersøge omfanget, og hvorvidt vi kan finde ud af, hvem der har gjort det her, fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi, Kaspar Bengtsson.

Hvilken specifik skole i Helsingør der er tale om, ønsker han ikke at udtale sig om. Han informerer dog om, at alle anmeldelser kommer fra en sidste skoledag på den samme skole.

Heldigvis kan vagtchefen fortælle medierne, at der ifølge hans oplysninger ikke er nogen tilskadekomne.

- Os bekendt er der ingen, der har spist de her karameller. Men vi tager det stadig meget alvorligt, udtaler vagtchefen sig.

Hvordan politiet har planer om at efterforske sagen, og om hvorvidt der er nogle mistænkte, udtaler Bengtsson sig ikke om.

Det er et foruroligende mønster der er begyndt at udfolde sig, med farlige genstande i skolekaramellerne.

Dagen inden nyheden om glasskårene, kunne adskillige medier bringe historien om, at en sidste skoledag var blevet aflyst på en skole i Valby, da der blev fundet tegnestifter i karamellerne.