Først var det tyveri af varer: Nu står Rema 1000 over for bizar udfordring

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er ikke kun varer, der bliver stjålet i de danske dagligvareforretninger.

Mest læste i dag

Antallet af butikstyverier tog noget af et hop i den forkerte retning, da dagligvarepriserne grundet inflationen strøg i vejret. Nu viser det sig dog, at det ikke kun er varer, som butikkerne mister.

I Hirtshals oplever Rema 1000 på Banegårdspladsen nemlig også tyveri af deres kundevogne.

Det skriver NordsøPosten.

Butikkens bestyrer, Kasper Knudsen, er yderst frustreret over situationen, da butikken har mistet mellem 12 og 15 kundevogne på blot et par uger, hvilket naturligvis både giver økonomisk og praktisk tab.

Han appellerer derfor til dem, der måske ved noget om, hvor der står en Rema 1000-vogn parkeret:

"Derfor beder vi om hjælp og håber på, at hvis nogle har lånt en med hjem her i snevejret eksempelvis, eller ved hvor der står en, så vil vi meget gerne have muligheden for at få dem retur, da det ikke er helt billigt at anskaffe nye", udtaler Kasper Knudsen.

Opfordringen er et eksempel på, hvordan butikker kan være afhængige af lokalsamfundets støtte i disse udfordrende tider.

Rema 1000 i Hirtshals opfordrer folk til at sende billeder af eventuelle fundne kundevogne på 857@rema1000.dk. De er også aktive på Facebook, hvor de opfordrer til direkte beskeder med information om de forsvundne vogne:

"Så skal vi sørge for, den bliver hentet."

Tyveriet af kundevogne er et tydeligt tegn på, hvordan de stigende leveomkostninger påvirker forskellige aspekter af samfundslivet. Det er ikke kun varer, der forsvinder fra hylderne – nu forsvinder selve midlerne til at transportere dem også.

Anbefalet til dig