For første gang i Løvens Hule: Aldrig set før

Foto: Per Arnesen / DR

Torsdag aften skete der noget ved besøget hos løverne, som aldrig er set før.

En ny sæson af Løvens Hule ruller netop nu over skærmen, og nye håbefulde ogg entusiastiske iværksættere kommer forbi for at pitche deres drøm til løverne, i håb om at få en investering med hjem. Det er dog ikke altid at det lykkedes - og andre gange scorer de dygtige iværksættere store investeringer hos de garvede løver.

Løverne har efterhånden også set lidt af hvert, men i torsdagens afsnit var der alligevel noget helt nyt, som de aldrig havde set før.

Læs også

Lagde ikke skjul på sin dystre fortid: Freyja vidste det

Et ægtepar kom på besøg hos løverne - og de vakte opsigt. De holder nemlig hinanden i hånden under deres pitch og det er noget som ikke går ubemærket hen, det får også Jesper Buch til at kommentere, at det er første gang det er sket i programmets historie.

Mia Wagner kommenterer også på ægteparrets tydelige kærlighed til hinanden, og melder ud, at hun synes det er ovenud skønt at se parret Hans Jakob og Daniela Arli Sørensen holde i hånd.

"Koldbøtte" vakte også opsigt

En anden som vakte eksta stor opsigt hos løverne var Henrik Andersen, med sin virksomhed LIKEconcrete.

Henrik Andersen tog løverne med storm. Med sit gode humør og sans for humor, fik han spredt smil og grin i Løvens Hule. Han forlod også hulen igen, med Jacob Risgaard som investor, der indgik en aftale om at eje 33 procent af virksomheden LIKEconcrete.

Undervejs i præsentationen fik Jesper Buch hurtigt kaldt Henrik for en “koldbøtte” - det var dog med et stort smil og i en kærlig mening, hvor han også understregede at alle kan være “koldbøtter”

I fem år har Henrik knoklet med sin drøm om at få LIKEconcrete stablet på benene. I dag har han både midtjyske Marlon Tørmørtel som medejer og nu også Jacob Risgaard, som han fik en investering med fra, efter sit besøg i Løvens Hule.

Læs også

Jens Gaardbo må sige farvel: Nu sker det