For første gang nogensinde: Næsten garanteret succes

17/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Svend Thomsen / DR
Det er ikke set før - men allerede på forhånd forventes det at blive en succes.

Mest læste i dag

Der er ingen tvivl om, at DR1-hittet Kender du typen, er en favorit hos rigtig mange danskere.    Siden 1994 har danskerne kunne se det populære tv-program og få et sjældent kig, ind i kendte danskeres hjem. 
I mange år har Mads Steffensen været vært på programmet, hvor de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup, har skulle gætte sig frem til, hvilken kendt danskers hjem de mon er på besøg i.    Men inden længe er det ikke kun danskerne der kan sidde hjemme i stuen og gætte med - snart bliver der nemlig sat gang i en produktion af programmet uden for Danmark. Det oplyser DR.

For første gang nogensinde

Den estiske public service-station ETV har nemlig sat gang i produktionen - og snart kan seerne i Estland se med i deres egen udgave af Kender du typen. Det er naturligvis ikke Anne Glad og Flemming Møldrup der skal være med i programmerne, men lokale eksperter fra Estland.    Det er første gang, at et andet land igangsætter en produktion af programmet, men hos DR er man ikke i tvivl om, at det næsten er garanteret succes:   "Kombinationen af livsstil, quiz og et kig ind i de kendtes hjem har gennem en årrække været en stor, stabil succes i Danmark, og det kan det næsten garanteret også blive uden for landets grænser," siger salgsansvarlig Freja Johanne Nørgaard Sørensen fra DR Salg til dr.dk.   Herhjemme kan seerne dog også fortsætte med at gætte med, når programmet snart ruller over skærmen med de to garvede eksperter og programmets nye vært.
Anna Lin tager nemlig over for Mads Steffensen og vil nu stå i spidsen for programmet.   I Danmark får ”Kender du typen?” en ny vært, når Anna Lin senere på året erstatter Mads Steffensen, som i ni år stod i spidsen for programmet.   Tidligere har Lin været vært på programmet Ultra Nyt og hun glæder sig meget til sin nye værtsrolle.

"Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem," lyder det fra hende til DR.

 

                                         

 

Anbefalet til dig