Første gang siden hjertestoppet: Christian Eriksen er tilbage på skærmen

Foto: Shutterstock

Christian Eriksen har været relativt tilbagetrukken, siden han kollapsede i Parken, men nu er han tilbage på skærmen.

Det er ikke meget, man har set til Christian Eriksen, siden han fik hjertestop og faldt om på grønsværen i Parken mod Finland i Danmarks EM-åbningskamp i juni.

Nu er den 29-årige danske fodboldspiller tilbage på skærmen. Det sker i forbindelse med en video, der er i en god sags tjeneste er blevet lavet og delt af Herrelandsholdet på Instagram. 

"Jeg håber du har lyst til at støtte de udsatte familier i Danmark, som hver dag kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen," siger Christian Eriksen i videoen, hvor han fortæller en historie om et barn, hvis familie ikke har råd til, at hun kan gå til ridning.

I videoen får han selskab af en af sine holdkammerater, da også landsholdets målmandsstjerne Kasper Schmeichel er en del af videoen.

Søndag kl. 20.00

Klippet har til formål at skabe opmærksomhed omkring 'Alle vores børn', der bliver sendt på TV 2 søndag aften klokken 20. Dog vil den danske fodboldstjerne ikke være en del af selve showet. Det skriver B.T. 

Foto: Herrelandsholdet/ Instagram 

Hensigten med 'Alle vores børn' er at skabe et bedre liv for udsatte børn i Danmark.  Kampagnen, som Christian Eriksen er en del af, står TV 2, Fodboldfonden og Røde Kors bag.

Siden hjertestoppet har Christian Eriksen holdt sig meget for sig selv, og har haft fokus på at komme sig bedst muligt. Derfor har der også været stor tvivl om, hvad hans fremtid ville byde på, og om han ville indstille sin karriere som professionel fodboldspiller.

Det er fortsat uvist, om den 29-årige fodboldstjerne vil fortsætte sin karriere, da hverken han, hans klub Inter eller det danske fodboldlandshold har meldt noget ud.

På det seneste har der dog været forlydender om, at Eriksen har besluttet, at billederne fra Parken, ikke skal være de sidste billeder fra hans fodboldkarriere. Derfor vil han forsøge at fortsætte sin karriere et andet land.