Føtex med stor nyhed: Gælder fra i dag

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Fra i dag tager Føtex hul på det nye koncept, der uden tvivl vil glæde mange danskere.

Lige nu læser andre også

Det er godt nyt for alle føtex’ kunder i hele landet, når de går rundt i varehuset og fylder indkøbsvognen.

Fra 12. maj er ‘Discountpris’ nemlig et helt nyt priskoncept i føtex-varehusene, hvor flere end 500 populære dagligvarer ugentligt er prismatchet mod minimum to af de største discountkæder. Det skriver Salling Group i dag i en pressemeddelelse.

Det betyder, at kunderne er garanteret at kunne få de flere end 500 ‘Discountpris’-varer til samme pris i det lokale varehus.  

“Det er vigtigt for os, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov på bedste vis. Med ‘Discountpris’ på mere end 500 dagligvarer sikrer vi nu, at vores priser altid matcher vores discountkollegaers, som en yderligere garanti for vores i forvejen gode priser,” siger Morten Møberg, direktør i Føtex.   

Når kunderne handler i et Føtex-varehus, vil ‘Discountpris’ tydeligt fremgå på hyldemarkeringen, så de handlende nemt kan få øje på varerne. 

Det betyder 'discountpris' helt præcist

  • ‘Discountpris’ på mere end 500 varer i Føtex fra 12. maj  

  • De mere end 500 dagligvarer, der indgår i ‘Discountpris’, er udvalgt blandt de varer, som kunderne i føtex oftest køber   

  • På skilte på hylderne er varerne mærket med ‘Discountpris’, så kunderne nemt kan se, hvilke varer der er tale om  

  • Der bliver primært sammenlignet med Netto og Rema 1000. Der sammenlignes med normalpriser på identiske og sammenlignelige varer, der opfylder samme behov hos kunderne ud fra blandt andet sammensætning, mængde og kvalitet  

  • Se mere på føtex.dk/discountpris

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig