Folk elsker dette private julebillede fra kronprinsfamilien

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et privat julebillede, der er blevet delt af kronprinsfamilien, er blevet taget vældig godt imod af danskerne.

Mest læste i dag

Lillejuleaften besluttede den danske kronprinsfamilie at dele et privat billede, der stammer fra deres juleferie. Det har vist sig at være et billede, som danskerne godt kunne lide, da det er blevet overtaget med stor kærlighed.

Det skriver Billed-Bladet.

I år fejrede kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ikke jul i Danmark. Derimod har de valgt at fejre julen i Australien, hvor kronprinsessens familie bor.

Kronprinsparret er selvfølgelig ikke selv rejst til Australien. Børnene prins Christian på 17 år, prinsesse Isabella på 15 samt tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent på knap 12 år, er også med.

På lillejuleaften besluttede de at sende en lille julehilsen til de mange danskere, der følger med på det danske kongehus' sociale medier. Sammen med deres hilsen delte de også et privat familiebillede, der er taget i Australien.

På billedet ser man kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der sidder placeret i midten. På hver side af parret, har de to børn. Til venstre sidder prins Christian og prins Vincent, mens prinsesse Isabella og prinsesse Josephine sidder på højre side.

Billedet, der er blevet delt på både Facebook og Instagram, blev taget rigtig godt imod. I løbet af ganske kort tid fik billedet et stort antal likes og flere kommentarer.

Blandt andet er der mange, der har givet udtryk for, at det er et 'smukt familiebillede', de har delt.

I skrivende stund er billedet blevet liket af mere end 100.000 personer på Instagram, hvor det også har fået mere end 1.000 kommentarer.

I kommentarsporet er der særligt kommentarer fra personer, der ønsker kronprinsfamilien en glædelig jul.

Desuden er der også flere, der giver udtryk for, at de glæder sig på familiens vegne over, at de kan fejre jul i kronprinsesse Marys hjemland, hvor de senest fejrede jul for fem år siden.

Anbefalet til dig