Folk er ellevilde med McDonald's nye burger: Se her hvorfor

Af: Ida Hansson

|

19/04/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye burger er gået viralt, og kunderne kan næsten ikke få nok.

Mest læste i dag

McDonald's er kendt for at opdatere deres menu med nye og spændende retter.

I Danmark har vi tidligere set burgerne blive lavet af kendte kokke, mens McDonald's i England har en tendens til at udgive en række specialudgaver uden noget specifikt tema.

Den seneste tilføjelse til McDonald's-menuen i England, Steakhouse Stack, er blevet modtaget med stor begejstring blandt kunderne. Det skriver Dagens.dk.

Burgeren 'Steakhouse Stack' blev lanceret i slutningen af marts, og kunder der køber burgeren, vil blive forkælet med to 100 procent oksekødsbøffer.

Bøfferne er parret med milde cheddar skiver, salat, rødløg, sprøde løg og rødløgsringe, alt sammen omsluttet i en glaseret sesamvandsdelt bolle og cremet peberkornsauce.

Foto: McDonald's Facebook

Det lyder alt sammen meget gourmet, gør det ikke?

På Twitter skriver en tilfreds kunde følgende: "Lige prøvet Steakhouse Stack, sikken en fantastisk burger! Dejligt at have noget nyt at prøve en gang imellem!"

En anden person skriver, at den nye burger har revolutioneret vedkommendes liv, og at det er verdens bedste burger.

Hvis du er i England og ønsker at prøve den, vil det koste dig £5.39, svarende til omkring 46 danske kroner. Men du skal være hurtig, for den vil ikke være på menukortet i evigheder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig