Folk er i chok: Sådan så Jessy ud, inden hun ændrede sit udseende totalt

20/04/2023

Ida Hansson

Foto: Instagram
Jessy Kirkpatrick har ikke ændret lidt ved sit udseende. Hun har i stort set ændret alt.

Mest læste i dag

27-årige Jessy Kirkpatrick, hvis 'horn i panden' får børn til at løbe skrigende væk, afslører nu hvordan hun så ud før, og folk er mildest talt i chok.

Jessy er nu kendt på de sociale medier, hvor hun viser strakte øreflipper, ansigtstatoveringer og enorme næsebor.

Jessy, som også har en stretch tungepiercing og en 'blackout mandala'-tatovering, var uigenkendelig, før hun blev "afhængig" af modellere med sin krop.

Men Jessy er meget med tilfreds med sit udseende nu. Det fortæller hun til Daily Star.

Foto: Instagram

"Jeg prøver mit bedste for aldrig at se på de billeder, fordi de gør mig kvalme og får ondt i maven. Alt, jeg ser på dem, er en person, der lider psykisk smerte, og som skammer sig over at være i live. Jeg så usikker og deprimeret ud. Jeg plejede at se så mærkelig ud, og jeg følte mig ekstremt grim," fortæller Jessy.

"Kropsmodifikation er min form for healing, og det får mig til at føle mig mere selvsikker og glad, og jeg kan ikke forestille mig at gå tilbage til det," tilføjer hun.

Foto: Instagram

Jessy arbejder nu på fuld tid med sine sociale medier, samt transskriptionsjob.

Jessys foretrukne 'værk' er de store næsebor, og fortæller, at jo større de bliver, jo gladere er bliver hun.

Og mens andre ofte fortæller hende, hvor "ikke-normal" hendes udseende er, havde Jessy følgende råd til andre entusiaster af kropsmodifikationer, som får lignende kommentarer:

"Lær at leve uden konstant at kigge dig over skulderen og bekymre dig om, hvordan andre vil se dig, eller hvad de tænker om dig. Hold op med at sidde der og lade andre diktere, hvad du kan være, og hvad du skal føle indeni."

Foto: Privat

Foto: Instagram

"Jeg vil gerne sige, at jeg er så stolt af mig selv over at være den, jeg vil, og som jeg føler indeni uden at bekymre mig om, hvad andre tænker," tilføjer Jessy.