Folk er i ekstase over McDonald's nye burger: Kaldes verdens bedste burger

Af: Ida Hansson

|

11/04/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye burger tages i den grad imod med glæde af alle McDonald's elskere.

Lige nu læser andre også

Den seneste tilføjelse i McDonalds er blevet taget så godt imod af kunderne i England, at man kun kan håbe på, at den også finder vej til danske McDonalds-restauranter.

Foruden de klassiske burgere som Cheeseburger, Big Mac, Big Tasty m.fl. så opdaterer fastfood-restauranten jævnligt med specialudgaver. Her i Danmark har det senest været burgere, der er skabt af kendte danske kokke, mens der i England ikke nødvendigvis er et tema bag det.

Den nye burger hos McDonalds i England har dog fået enorm ros på de sociale medier, og den er især god, hvis du er glad for bøf.

Burgeren, som McDonald's har kaldt for Steakhouse Stack, ankom i slutningen af sidste måned, og kunder der køber burgeren, vil blive forkælet med to 100 procent oksekødsbøffer parret med milde cheddar skiver, salat, rødløg, sprøde løg og rødløgsringe, alt sammen omsluttet i en glaseret sesamvandsdelt bolle og cremet peberkornsauce.

Foto: McDonalds

Det lyder alt sammen meget gourmet, gør det ikke?

En tilfreds kunde tweetede: “Lige prøvet @McDonaldsUK Steakhouse Stack, hvad en fantastisk burger! Dejligt at have noget nyt at prøve en gang imellem!”

En anden person skriver, at den nye burger har revolutioneret vedkommendes liv, og at det er verdens bedste burger.

Hvis du har lyst til at smage Steakhouse Stacken, så er du nødt til at drible et smut til England. Her vil burgeren koste dig £5.39 (45.78 kroner).

Du har dog travlt, for burgeren er en 'limited-edition', så den vil ikke være på menukortet i evigheder.

Anbefalet til dig