Folk kører efter pantautomat: Gav 300 kroner på to minutter

09/1/23 14:36

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
I ABC Lavpris i Vamdrup er det blevet meget hurtigere at pante. Butikken har nemlig fået en ny pantmaskine, som på bare to minutter kan tage pant for 300 kroner.

En ny, topmoderne og hurtig-tællende pantmaskine er kommet til ABC Lavpris i Vamdrup, og den er allerede blevet taget fantastisk godt imod i butikken.

Det fortæller butikschef Christoffer Sørensen ifølge JydskeVestkysten.

"Der er mange, der ringer for at høre, om det er rigtigt, at vi har fået sådan en maskine. Jeg får i hvert fald to-tre opkald om ugen, og det er ikke kun fra Vamdrup, men også fra oplandet. Vi kan da også konstatere, at vi simpelthen har fået flere kunder i butikken, efter at vi har fået den nye maskine, og at vi sælger mere. Eksempelvis er vores salg af øl og vand steget med 20 procent," lyder det fra butikschefen.

Fordelen ved den nye pantmaskine er, at man let kan komme af med store mængder pant på én gang. Maskinen kan nemlig håndtere mere end 100 dåser og flasker på én gang.

Der er altså ikke noget at sige til, at den trækker kunder til.

På Facebook har JydskeVestkysten også delt nyheden om, at ABC-butikken har fået en ny pantautomat. Opslaget har i skrivende stund fået knap 465 likes og 178 kommentarer.

"2 min. 300 kr, og lugtede ikke af et værtshus bagefter, genialt selv om man skal køre efter det. Og samtidig har ABC bare ofte nogle super tilbud," skriver en bruger, mens en anden bakker op:

"Findes også hos ABC i Tarm samt “Pantstationen” i Esbjerg, Horsens og Lystrup v/Aarhus. Jeg tager mit pant med på “tur”, når jeg i mit job kører på landevejene. Det er bare smart og effektivt," lyder det.