Folkeelsket cirkus skuespiller Søren Østergaard med trist nyt: Har fået stillet denne diagnose

01/12/2023

Mie M.B

Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
I starten blev det afskrevet som en nedarvet sygdom. Nu melder historien om noget andet

Mest læste i dag

Efter otte år med rystelser på hånden afslører cirkusdirektør Søren Østergaard, bl.a. kendt fra Zirkus Nemo, nu en ny og alvorlig diagnose. Tidligere forklarede han, at rystelserne skyldtes den arvelige nervesygdom tremor, men i en kommende dokumentar på TV 2 fortæller han, at han nu har fået konstateret Parkinsons sygdom. Det skriver B.T.

"Søren Østergaard har elsket cirkus hele sit liv, og i dag betyder hans eget Zirkus Nemo nærmest alt for ham. Men Søren har fået et alvorligt benspænd – han har fået konstateret Parkinsons sygdom," lyder det fra TV 2 i omtalen af dokumentaren 'Søren Østergaard – da min hånd begyndte at ryste'.

Programmet giver et åbent indblik i Søren Østergaards liv og kampen med sygdommen. Cirkusdirektøren har tidligere stået frem og afvist Parkinsons som årsag til rystelserne, men den kommende dokumentar kaster nyt lys over hans helbredssituation.

B.T. har været i kontakt med Søren Østergaard, der afholder sig fra at kommentere på dokumentaren og sin nye diagnose til senere.

Anbefalet til dig