Folkeelsket cirkus skuespiller Søren Østergaard med trist nyt: Har fået stillet denne diagnose

Af: Mie M.B

|

01/12/2023

Nyheder
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
I starten blev det afskrevet som en nedarvet sygdom. Nu melder historien om noget andet

Lige nu læser andre også

Efter otte år med rystelser på hånden afslører cirkusdirektør Søren Østergaard, bl.a. kendt fra Zirkus Nemo, nu en ny og alvorlig diagnose. Tidligere forklarede han, at rystelserne skyldtes den arvelige nervesygdom tremor, men i en kommende dokumentar på TV 2 fortæller han, at han nu har fået konstateret Parkinsons sygdom. Det skriver B.T.

"Søren Østergaard har elsket cirkus hele sit liv, og i dag betyder hans eget Zirkus Nemo nærmest alt for ham. Men Søren har fået et alvorligt benspænd – han har fået konstateret Parkinsons sygdom," lyder det fra TV 2 i omtalen af dokumentaren 'Søren Østergaard – da min hånd begyndte at ryste'.

Programmet giver et åbent indblik i Søren Østergaards liv og kampen med sygdommen. Cirkusdirektøren har tidligere stået frem og afvist Parkinsons som årsag til rystelserne, men den kommende dokumentar kaster nyt lys over hans helbredssituation.

B.T. har været i kontakt med Søren Østergaard, der afholder sig fra at kommentere på dokumentaren og sin nye diagnose til senere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig