Folketingspolitiker i stor sorg: Har mistet sin unge datter

Af: Lucas Andreas

|

26/04/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Hvil i fred.

Mest læste i dag

Den socialdemokratiske folketingspolitiker Fie Hækkerup er i stor sorg. Hun har mistet sin kun en dag gamle datter, der blev født med en hjertesygdom. Det skriver hun i et Facebook opslag.

Carla blev født med en hjernesygdom og overlevede derfor kun til dagen efter, hvilket efterlod hendes forældre i dyb sorg. "D. 4 april blev Mikkel og jeg forældre til verdens dejligste lille Carla Dagen efter, d. 5 april, mistede vi hende. Carla blev født med en sygdom i hjernen og efter et lille døgn her hos os gav hendes lille hjerte op," delte Hækkerup i et følelsesladet opslag.

Tragedien blev markeret med en bisættelse, som Hækkerup beskriver som både smuk og smertefuld: "I går blev hun bisat ved en både rigtig smuk og hård ceremoni. Mikkel og jeg er naturligvis helt knust af sorg og savn til vores lille pige."

Tabet kommer efter et allerede prøvende år for Hækkerup, som i 2023 gennemgik en medicinsk abort. En oplevelse hun har delt offentligt og gjort til et centralt punkt i hendes politiske arbejde.

Sorgen og tabet har ført til et behov for privatliv og ro, som Hækkerup og hendes mand, Mikkel, håber at kunne finde i den kommende tid. "Mikkel (hendes mand, red.) og jeg er naturligvis helt knust af sorg og savn til vores lille pige. For nu har vi brug for ro, så derfor vil der fortsat være stille herfra den kommende tid," skriver hun.

Fie Hækkerup blev valgt til Folketinget i 2022.

Her på redaktion sender vi varme tanker til Fie, Mikkel og deres nærmeste i den svære tid.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig