For første gang nogensinde er det sket for Lidl: Kunderne kan se frem til det

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nu sket for første gang nogensinde.

Mest læste i dag

Dagligvarekæden Lidl har fået et stort ønske opfyldt med åbningen af sin første butik på Møn, der torsdag åbnede med morgenbrød, kaffe og åbningstilbud.

Butikschef Martin Thomsen og viceborgmester, Else-Marie Langballe Sørensen (SF) klippede det røde bånd, før de mange fremmødte strømmede ind i butikken i Stege. 

Det er en begivenhed, som den erfarne butikschef har ventet på i spænding, siden Lidl sidste efterår annoncerede, at kæden ville komme til byen.  

Det skriver Lidl Danmark i en pressemeddelelse.

“Vi har glædet os, og vi kunne ikke bede om en bedre modtagelse. Når vi møder ind til denne fantastiske udsigt og samtidig hundredvis af forventningsfulde og glade kunder, bliver det simpelthen ikke bedre at være købmand,” fortæller Martin Thomsen, mens han peger ud mod vandet i Stege Nor, der udgør butikkens baghave.  

Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, deler begejstringen for den nye butik:  

“I Lidl er vi konstant på udkig efter nye lokationer, så alle danskere får mulighed for at handle i en af vores butikker i deres nærområde. Møn var et blind spot på vores Danmarkskort, så vi er selvsagt meget begejstrede for nu at kunne præsentere beboere og besøgende i Stege og omegn for vores velrenommerede butikskoncept.”  

Moderne butik med stærkt koncept 

Martin Thomsen tager et stærkt team af kolleger med sig til Stege udvalgt blandt erfarne folk fra andre Lidl-butikker samt ungarbejdere og andre butiksansatte håndplukket fra lokalområdet. Sammen står de parat til at præsentere Lidls nye butik for kunderne: 

“Vores kunder vil opleve en spritny, lys, luftig og moderne dagligvarebutik baseret på vores velrenommerede butikskoncept, som ikke er set før på Møn. Herunder vores spændende landetemaer fra hele verden og selvfølgelig vores uovertrufne bakeoff-udvalg og frugt- og grøntafdeling, som får leverancer hver dag,” fortæller Martin Thomsen. Han tilføjer: 

“Nu er vi kommet stærkt fra start, og vi ser frem til at lære vores kunder endnu bedre at kende. Så kom ned i butikken, udforsk alle de gode varer vi har at tilbyde og tag en snak med mig og mine kolleger. Vi bider ikke", siger han om nogle af de ting, kunderne kan se frem til.

Hvis du gerne vil møde Martin Thomsen, hans team og ikke mindst tjekke den nye Lidl-butik ud, så finder du den på Vasen 2, 4780 Stege. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30.

Anbefalet til dig