For første gang nogensinde i LEGOLAND

03/11/2022

Thea Andersen

Foto: Legoland
Om få uger åbner LEGOLAND en ny sæson, når parken for første gang nogensinde åbner til jul.

Mest læste i dag

Lørdag den 26. november åbner LEGOLAND en ny sæson, når parken for første gang nogensinde åbner til jul.

Her kan gæsterne se frem til magisk julestemning, masser af juleaktiviteter og et ti meter højt LEGO® DUPLO® juletræ. Derudover kan de, der besøger parken i julesæsonen, stå på skøjter og prøve alle parkens forlystelser med få undtagelser.

Det skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

"Vi glæder os helt vildt til at kunne byde vores gæster velkommen til jul i LEGOLAND. Det er første gang nogensinde, at vi åbner hele LEGOLAND til jul, og gæsterne kan godt glæde sig til masser af juleaktiviteter og en helt magisk stemning," siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Magisk julestemning med flotte julelys

Der bliver arbejdet på højtryk i disse uger for at give gæsterne den bedste juleoplevelse, når LEGOLAND® slår dørene op til den helt nye sæson den 26. november.

"LEGOLAND bliver fuldstændig forvandlet på samme måde, som vi kender det fra halloween. Der er garanti for at komme i julestemning, og vi kommer til at have masser af julelys, som naturligvis primært består af nyindkøbte LED lys med et meget lavt energiforbrug," siger Christian Woller.

Derudover kommer der julestemning på Hotel LEGOLAND, hvor man kan komme på magisk juleophold, og til nytår kan man fejre nytårsaften med børnedisko, lækker mad og fyrværkeri på Hotel LEGOLAND. 

Jul i LEGOLAND kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til 31. december, hvor der vil være åbent fra kl. 10-19, så man kan opleve stemningen, når mørket falder på. Den 31. december er der åbent fra kl. 10-16.

Læs mere om jul i LEGOLAND på www.legoland.dk/jul

Anbefalet til dig