For rullende kameraer: Dansk kendis frier på TV

02/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Mens hele Danmark så med, gik han ned på knæ

Mest læste i dag

Efter 17 års samliv besluttede den tidligere cykelrytter Jesper Skibby at tage skridtet og fri til sin kæreste Mette i et forsøg på at genoplive romantikken i deres forhold.

Dette øjeblik blev dokumenteret i tv-programmet "Skibby på frierfødder", hvor seerne har fulgt parret i seks måneder, mens de arbejdede på at finde gnisten igen.

59-årige Jesper Skibby inddrog parrets datter Elisabeth i sine planer og foreslog en strandtur på en kold vinterdag. På en badebro overraskede han Mette med en forlovelsesring og en hjertevarmende erklæring:

"Skat, jeg ved godt, at jeg har fucket op i fortiden, men du er den eneste kvinde, jeg kan se mig selv være sammen med resten af livet. Så derfor vil jeg spørge dig ”vil du gifte dig med mig?”

Mette blev overrasket og målløs, men efter nogen tid svarede hun:

"Ja, det vil jeg gerne, skat!"

Dette er ikke første gang, Jesper Skibby har friet til Mette.

I 2005 trak han frieriet tilbage og brød hendes hjerte. Denne gang har han dog tænkt sig at holde sit løfte og ikke såre Mette igen, da han er overbevist om, at hun er kvinden, han vil dele resten af sit liv med.

"For et halvt år siden vidste jeg, at jeg elskede Mette, men jeg kunne ikke rigtig se det. Nu kan jeg se hende som den Mette, hun er, og jeg elsker hende over alt på jorden, siger en lykkelig Jesper Skibby i det sidste afsnit af "Skibby på frierfødder".

Parrets dedikation til at arbejde på deres forhold i seks måneder har båret frugt, og nu ser de frem til at tage det næste skridt og blive gift.