Foråret nærmer sig: Nu melder DMI om 12 grader

Foto: Shutterstock
Inden længe bliver det varmere i Danmark.

Mest læste i dag

Danmark står over for en både mild og våd vejrsituation i de kommende dage.

Natten har bragt skydække over hele landet, og spredte regnbyger vil præge morgen- og formiddagstimerne. Men regnen bringer også varmere luft med sig.

Det skriver DMI.

Selvom lunere temperaturer i mange danskere ører er sød musik, så kan det resultere i dannelse af dis og tåge, særligt i landets sydlige dele.

Det forventes at forringe sigtbarheden betydeligt, hvilket kan påvirke trafikken. Borgerne opfordres derfor til at holde sig opdateret med både i forhold til vejret og trafikken..

Temperaturen vil i nat ligge på mellem 4 og 8 grader, men dog være en anelse køligere i Nordjylland. Udsigten for torsdag lover mere af det samme med gråt, diset, eller tåget vejr, som får selskab af periodisk regn.

Fredagen byder på en fortsættelse af denne trend, og her vil regn bevæge sig ind over landet fra vest. Både vindstyrken og temperaturerne vil tage et skridt op ad stigen, og det kan flere steder i Danmark blive 10-12 grader.

Det ustadige vejr betyder, at danskernes vintergarderobe kan få en velfortjent pause, mens regntøj og gummistøvler bliver mange danskeres foretrukne beklædning i løbet af ugen.

Men så vender snevejret tilbage.

I uge 8, som starter den 19. februar, gør det kolde og vinterlige vejr comeback, og i ugens løb vil der være en blanding af solskin og snebyger.

Der er dog en mindre sandsynlighed for, at mildere luft og nedbør kan finde vej til Danmark, hvis højtrykket forskydes.

Prognoserne for marts måned peger på, at det kølige forår vil fortsætte, men er vil være chancer for både solrige og snefyldte dage. Der er dog et glimt af håb for dem, der længes efter mildere vejr, da der midt i marts er tegn på, at vejret bliver roligere.

Samlet set indikerer prognoserne et vejrskifte, der vil bringe mere traditionelt vintervejr til Danmark, med perioder af sol, snebyger og generelt koldere temperaturer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig