Forældre bagbinder 5-årig datter og efterlader hende på terrassen: Blev ikke færdig med lektierne

09/06/2022

Ida Hansson

Foto: Twitter
Den lille pige ligger i bagende sol og vrider sig i smerte.

Mest læste i dag

En mor i Indien er blevet dømt efter angiveligt at have påført sin fem-årige datter en brutal straf for ikke at have færdiggøre sine lektier.

Den lille pige blev bundet med et reb og smidt op på taget af deres hus i den brændende hede i Delhis Khajuri Khas-område. Det skriver blandt andre DailyStar.

I en video optaget af en nabo, som blev meget delt på sociale medier, kan den stakkels lille pige ses vride sig i smerte, med hænderne bundet bag ryggen og benene bundet om anklerne, mens den varme sol bager ned på hende .

En politiefterforsker sagde, at hændelsen fandt sted den 2. juni, mens pigens mor tilstod, at hun faktisk havde udført straffen.

Pigens far hævdede, at han ikke var involveret i straffen og fik først at vide om det, da hans egen far ringede til ham for at fortælle ham, hvad hans kone havde gjort.

"Jeg blev ringet op af min far om, at min kone havde givet vores datter denne strenge straf, og at jeg skulle komme hjem," sagde faren til den 5-årige pige.

“Da jeg kom hjem, fortalte min far mig, at han kom hjem og så hende bundet på terrassen og befriede hende. Min kone blev vred og straffede hende. Da min far fortalte mig det, skældte jeg meget ud på min kone den dag, men dagen efter sendte en slægtning fra vores landsby mig videoen, og jeg skældte min kone ud igen," tilføjede han.

Brugere på Twitter er fløjet til tasterne: "Det var bestemt en hjerteskærende scene. Den ansvarlige skal offentliggøres som eksempel. Det stakkels barn, der vrider sig i brændende hede, er så smertefuldt at se på," skriver én.

En anden bruger taggede Delhi-politikommissær Rakesh Asthana og Delhi Commission for Women-chef Swati Maliwal og skrev: "Dette er forfærdeligt. Vær venligst opmærksom på dette med det samme."

Anbefalet til dig