Forældre i chock da de så deres nyfødte datter: Nu har de et vigtigt budskab

05/4/22 04:30

Ida Hansson

Foto: Instagram/@Jirehjoy
Forældrene fik et chock, da de så pletterne på deres datters hud.

En smuk lille pige blev født med en unik tilstand, der har forårsaget mørke pletter over hele hendes krop.

Kvalitetsanalytiker Toneka Rogers Robinson, fra Dallas, Texas, og hendes mand, iværksætteren Justin, mødtes i gymnasiet og havde været sammen i 17 år før de blev forældre af ​​deres lille datter Jireh. Det skriver DailyMail.

Under sin graviditet holdt Toneka regelmæssige aftaler med sin læge, og udførte flere tests for at sikre, at alt gik som det skulle. 

Jireh blev født i juni 2021, en glad og sund baby, men parret var først bekymret - fordi den lille pige blev født med mørke pletter over hele huden.

Lægerne forsikrede hurtigt Toneka og Justin om, at mærkerne kun var overfladiske, og at Jireh var helt rask.

Jireh blev diagnosticeret med Congenital Melanocytic Nevus (CMN) - synlige pigmenterede (melanocytiske) proliferationer i huden, der er til stede ved fødslen.

Foto: Instagram/@Jirehjoy

Foto: Instagram/@Jirehjoy

Tilstanden er ikke arvelig og er forårsaget af en fejlagtig udvikling af pigmentceller i graviditetens første trimester. Denne tilstand forekommer hos omkring en procent af spædbørn på verdensplan.

Toneka og Justin begyndte at dele billeder af deres datter på Instagram for at holde familien opdateret, men Jirehs unikke udseende vakte opmærksomhed - og den lille babys Instagram-konto har nu mere end 11.900 følgere.

Parret elsker at kunne vise verden deres smukke barn og er spændte på, at Jireh vil vokse op i en verden, der bliver mere accepterende over for forskelligheder.

Foto: Instagram/@Jirehjoy

Foto: Instagram/@Jirehjoy

 

Foto: Instagram/@Jirehjoy

Foto: Instagram/@Jirehjoy

"Dagens generation handler om inklusion og omfavnelse af forskelligheder. Der er så mange stjerner, som Winnie Harlow og Seal, hvis hud ser anderledes ud. De er stadig accepteret for deres talenter. Jeg er sikker på, at hun vil modtage nogle mindre positive kommentarer, men hendes selvtillid vil være i stand til at modstå uvidenhed," sagde den stolte mor, Toneka, og fortsatte:

"Jeg bekymrer mig ikke så meget, som jeg ville have gjort, hvis hun voksede op, da vi gjorde det. Jeg kan personligt ikke huske nogen klassekammerater med mærkbare hudsygdomme. Jeg har haft forbindelse til flere forældre til børn med lignende tilstande og lært om deres erfaringer. Jeg føler, at hun ikke vil føle sig alene."