Forældre raser efter besøg af Harry og Meghan

03/9/20 10:00

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Det royale par har vakt forældrenes vrede.

Selvom de formelt har indtaget deres rolle som mindre fremtrædende medlemmer af det engelske kongehus, så fortsætter prins Harry og hertuginde Meghan med at trække overskrifter verden over. Senest har de fået en gruppe forældre på nakken efter et besøg, der skulle markere 23-års dagen for prinsesse Dianas død. 

Prins Harry mistede sin mor som barn, da hun kørte galt i  Pont de l'Alma-tunnellen i den franske hovedstad Paris. Prinsessen var på flugt fra de paparazzi-fotografer, der troligt fulgte hende, hvor end hun gik. 

Hårdt ramt af corona

For at markere den trist dag, havde Hertugen og hertuginden af ​​Sussex besluttet, at de ville tage på besøg i en børnhave i Los Angeles. Her skulle prins Harry og hertuginde Meghan sammen med børnene fra børnehaven plante blomster til minde om prinsesse Diana. Samtidig skulle det celebre besøg på Assistance League Preschool Learning Center tjene til at sætte spot på udsatte børn i Los Angeles' vilkår. 

Det endte dog med at være en helt anden historie, der kom ud af besøget i børnehaven. 

USA er fortsat meget hårdt ramt af coronavirussen, derfor var Harry og Meghan også iført ansigtsmasker, da de plantede forglemmigej'er sammen med børnehavens unger. Det vakte dog stor vrede hos forældrene, da billederne af prinsen og hertugindens besøg i børnehaven blev offentliggjort.

Bryder reglerne 

Netop på grund af, at coronasmitten fortsat spreder sig i USA, er børnenes forældre nemlig blevet forment adgang til børnehavens område. Det er sket for at mindske risikoen for smitte. Dette forbud galdt dog ikke prisen og hertuginden, der blev fritaget for det. Det har gjort en række forældre rasende, skriver The Mirror

En forældre skrev på børnehavens sociale medier:

"Jeg kunne ikke en gang holde min datters hånd og tage med hende, da hun startede i børnehaven, men disse to dukker bare op og bryder reglerne, når de har lyst til det," skrev den frustrerede forældre. 

"Det er ikke sikkert at gå tilbage i skole, men åbenbart sikkert nok at blande sig med fremmede for at få taget et billede," tilføjer en anden forældre med henvisning til det billede, som blev offentliggjort fra begivenheden i børnehaven. Flere andre forældre deler ligeledes deres bestyrtelse over, at børnehaven laver den slags undtagelse under en pandemi. 

Hverken prins Harry eller hertuginde Meghan har kommenteret episoden for nuværende.