Forældre troede 5-årige Lina havde en tumor i maven: Det viste sig at være noget helt andet

16/06/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Lina Medinas forældre havde mistanke om, at den mindreårige muligvis havde en abdominal tumor, men det viste sig at være noget helt andet.

Mest læste i dag

Lina Medina boede i en afsidesliggende landsby i Andesbjergene, og i første omgang mindede hendes liv meget om de andre børns.

Men hendes forældre blev bekymrede en dag, da hendes mave så meget stor ud.

De havde mistanke om, at den mindreårige muligvis havde en abdominal tumor. Det viste sig dog, at den femårige pige var gravid i syvende måned.

Kort tid efter fødte hun sin søn via kejsersnit. Det skriver Mirror.

Lægerne fandt ud af, at Lina led af en sjælden tilstand kaldet tidlig pubertet og havde vist tegn på pubertet fra en meget tidlig alder.

Hun var kommet i puberteten som lille barn, og var blevet voldtaget og befrugtet. Året var 1939.

Hendes egen far blev senere anholdt mistænkt for incest, men hun blev løsladt på grund af manglende beviser.

Det er aldrig blevet afsløret, hvem barnets far var, og Lina og hendes familie levede deres liv privat i stedet for at dele deres historie offentligt.

Drengen blev kun 40 år, da han døde af knoglesygdom i 1979.

Ifølge rapporter fik han ikke at vide, at Lina var hans mor, før han var ti år. Han havde tidligere bare troet, at hun var hans søster.

Lina fik en anden søn omkring 34 år senere med sin mand Raul. Det er også blevet rapporteret, at Lina modtog meget lidt støtte efter sin historiske fødsel.

"Hun fik ingen hjælp, som jeg kender til. Hun mener, at regeringer aldrig gør noget," sagde Raul senere til pressen.

Han udtalte sig for 20 år siden, da Lina var 68 år - og ifølge Telegraph India boede hun i et "trangt hus i et fattigt, kriminelt distrikt" i Peru.

Mediet rapporterede også, hvordan hun forblev privat og afviste anmodninger om at tale med udenforstående om sin fortid.

Det er endnu uklart, om Lina i live - men hendes alder nu ville have været 89 år, og hun er stadig den yngste person, der nogensinde har født.

Anbefalet til dig