Forældrene deler rørende besked i Madeleine McCann sagen

Af: Lucas Andreas

|

13/05/2024

Nyheder
Foto: Metropolitan Police
Foto: Metropolitan Police
I går, den 12. maj, markerer en særlig mærkedag.

Mest læste i dag

På det, der skulle have været Madeleine McCanns 21-års fødselsdag, fortsætter en utrættelig søgning og et brændende håb om at finde svar.

Madeleine forsvandt som treårig fra en ferielejlighed i Praia da Luz, Portugal, tilbage i 2007, og hverken tiden eller manglen på afgørende beviser har fået hendes forældre til at give op.

Familien McCann markerede den smertefulde årsdag med et opslag på deres "find Madeleine"-kampagnens officielle Facebook-side.

Det skriver Ekstra Bladet.

Gerry og Kate McCann, Madeleines forældre, har brugt siden til ikke bare at dele opdateringer og appeller på mærkedage, men også til at udtrykke deres vedvarende følelser og kamp for at finde deres datter.

"Det er 17 år siden, Madeleine blev taget fra os. Det er hårdt overhovedet at sige det tal uden at ryste vores hoveder i vantro. Imens vi på mange måder er heldige og i stand til at leve et normalt og godt liv nu, er det stadig foruroligende at leve i et limbo. Og hendes fravær gør stadig ondt," delte de tidligere i år.

Deler hjerteskærende besked

I opslaget på Madeleines 21-årige fødselsdag står der: "Stadig forsvundet, stadig savnet, stadig ledt efter."

Opslaget var ledsaget af et billede af Madeleine som en storsmilende treårig og budskabet: "Tillykke med din 21-års fødselsdag, Madeleine!"

Mysteriet om Madeleine har været genstand for omfattende efterforskning uden afgørende gennembrud, selvom der er udpeget en hovedmistænkt i sagen. Christian B., som har en belastet kriminel fortid og har boet i Algarve omkring den tid, Madeleine forsvandt, er blevet centrum for den nyeste efterforskning.

Han sidder i øjeblikket fængslet i Tyskland og nægter sig skyldig i forbindelse med Madeleines sag.

På trods af de svære odds holder McCann-familien fast i håbet. "Selvom sandsynligheden for det kan være lille, har vi ikke opgivet håbet om, at Madeleine stadig er i live, og at vi vil blive genforenet med hende," sagde de i en udtalelse sidste år. Denne uforanderlige tro og det globale fokus på deres sag fortsætter med at inspirere og bevæge mennesker verden over.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig