Forbliver bag tremmer: Sigtede i Emilie Meng-sagen har truffet væsentlig beslutning

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 32-årige mand der er sigtet for drabet på Emilie Meng, har fortsat valgt at blive bag tremmer.

Lige nu læser andre også

Varetægtsfængslingen fortsætter.

En 32-årig mand, der er involveret i en af de mest bemærkelsesværdige drabssager i de senere år, har accepteret at forblive i varetægtsfængsling. Sagen drejer sig om mordet på den 17-årige Emilie Meng. Mandens forsvarsadvokat, Karina Skou, har bekræftet denne beslutning over for Ritzau.

Manden har været i varetægtsfængsling siden midten af april. Oprindeligt var sagen centreret om bortførelse og voldtægt af en 13-årig pige fra Vestsjælland. Men efterforskningen ledte hurtigt politiet til at forbinde manden med Emilie Meng-sagen.

Den 17. maj besluttede en dommer ved Retten i Næstved at udvide fængslingsgrundlaget til også at inkludere Meng-sagen samt en anden sag om forsøg på voldtægt af en 15-årig efterskoleelev i Sorø.

Ifølge reglerne for varetægtsfængsling i retsplejeloven skal retten mindst hver fjerde uge vurdere, om der fortsat er grundlag for at opretholde fængslingen.

Den 32-årige mand har siden retsmødet i maj frivilligt fået forlænget sin varetægtsfængsling to gange. Ved den seneste kendelse om varetægtsfængsling fastsatte retten en frist den 3. august, som er torsdag i denne uge. Og endnu en gang har den 32-årige valgt at blive frivilligt i fængslet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig