Forbrug: Sammenlign og spar op til 1.800 kr på dit mobilabonnement

04/06/2020

Julie Møller

Foto: Shutterstock
På ganske få minutter kan du tjekke dit nuværende mobilabonnement og se, hvor meget du kan spare ved at skifte teleselskab. Du kan spare helt op til 1.800,- kroner!

Mest læste i dag

Gider du heller ikke bruge unødvendigt mange penge på et mobilabonnement, men orker ikke rigtig bøvlet med at støvsuge internettet for at finde det billigste mobilabonnement, så er der godt nyt her! 

Klik her og spar op til 1.800 kr og find det billigste mobilabonnement

I samarbejde med sammenligningstjenesten Samlino.dk har vi sat os for at finde ud af, hvordan man sparer penge på sin mobilregning hver måned, og hvor meget man reelt kan spare.

Få de samme fordele - bare billigere

Et mobilabonnement kommer typisk i en fast defineret pakke, hvor der er et vis antal timers taletid, antal GB data og antal SMS/MMS, der dog typisk medfølger som frit forbrug. Samlino.dk hjælper dig med at finde det billigste mobilabonnement til dit personlige forbrug. 

Ifølge Samlino.dk er det muligt at spare helt op til 1.800 kroner om året på sit mobilabonnement. Hvor meget der spares afhænger naturligvis af det nuværende abonnement, og hvilke krav man har.

Klik her for at se din besparelse 

‘Jeg kan spare 1.212,- om året!’

Her på redaktionen kan vi selvfølgelig ikke anbefale en tjeneste uden selv at prøve den af. Derfor har vi besøgt Samlino.dk.

Jeg har et abonnement fra Telenor, der koster mig 200 kroner om måneden (2.400 kroner om året). Dataen i min nuværende pakke på 20 GB passer mig fint ligesom de øvrige services stemmer overens med mit forbrug, så egentlig ønsker jeg blot et tilsvarende mobilabonnement - bare billigere. 

Et væld af muligheder dukker op på Samlino.dk med besparelse helt op til 50 procent i forhold til mit nuværende abonnement. Bl.a. tilbyder Oister 20 GB (7 GB i EU) og fri tale for 99 kroner om måneden, mens selskabet Duka har en pakke med 20 GB (20 GB i EU) og fri tale for 119 kroner om måneden. 

Kort hovedregning fortæller, at jeg kan spare 1.212 kroner om året ved at skifte abonnement! Det er altså 1.212 kroner, der kan bruges til mange andre sjovere ting end et mobilabonnement. 

Klik her og se hvor mange penge du kan spare hver måned 

 

 

Anbefalet til dig