Forbydes: Nu er det slut i SuperBrugsen

10/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Nu har de fået nok.

Mest læste i dag

Nu har de fået nok.

SuperBrugsen i Ringen har gennem de sidste seks måneder oplevet en stigning i antallet af tyverier.

I tyverierne har tasker ofte været involveret, og nu falder hammeren.

Fremover vil det være forbudt at have skoletaske og rygsæk på, når der skal handles ind i butikken.
Det skriver Fyens Stiftstidende.

I stedet for at bære sin taske rundt i butikken, skal den nu afleveres i nogle nyopstillede nøgleskabe, som butikken har sat op.

“Vi har altid haft problemer med tyverier, men det er accelereret, ligesom i andre butikker, efter, at folk har fået færre penge mellem hænderne med energikriser og prisstigninger som følge deraf”, udtaler butikschef, Janne Habekost.

Som butik er det svært at undgå, at tyverier finder sted, men tilfældene var blevet så mange, at butikken nu følte sig nødsaget til at reagere:

“Tyverier har der jo altid været, men det er alt for meget nu. Vi finder dagligt, det vi kalder fundet tom emballage - alt fra Boostere (energidrik, red.), slik, kosmetik, cremer, el-tandbørster og hundemad, der er klippet op og tømt”, lyder det fra butikschefen.

Hun fortæller yderligere, at det ikke er nogen bestemt aldersgruppe, der står for tyverierne, men at det er folk i alle aldre.

Selvom det er blevet forbudt, understreger Janne Habekost, at personalet skal være opmærksomme, men at de ikke skal lege politifolk over for kunderne.

Anbefalet til dig