Forelsket par får taget billeder ved stranden: På få sekunder ændres alt

Af: Ida Hansson

|

19/07/2023

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Parret sad på stenene ved den berygtede Bandra Bandstand promenade i Indien.

Mest læste i dag

En video viser 32-årige Jyoti Sonar og hendes mand Mukesh siddende på en sten ved den populære Bandra Bandstand-promenade i Mumbai, Indien.

Parret griner og holder om hinanden, mens bølger slår mod dem, og på trods af at de er våde, trække de sig ikke tilbage til kysten.

Stadig kraftigere bølger slår mod stenen, de sidder på, og flere forbipasserende observerer parret.

Omkring 90 sekunder inde i optagelserne styrter Jyoti og Mukesh i vandet, efter at en enorm bølge rammer.

Et barn kan høres skrige "mor, mor" flere gange, før klippet slutter. Det skriver The Sun.

Mens hendes mand blev reddet af en tilskuer, druknede Jyoti.

Vidner ringede til politiet efter hændelsen den 9. juli, og en eftersøgnings- og redningsaktion blev straks iværksat.

Den 32-årige kvindes lig blev fundet 20 timer senere.

Jyoti blev bragt til hospitalet, hvor læger erklærede hende død ved ankomsten.

"Jeg prøvede mit bedste for at redde hende. Da den fjerde bølge ramte os bagfra, mistede jeg balancen, og vi gled begge. En tilskuer holdt mig ved benet, mens jeg tog fat i min kones saree, men hun kunne ikke reddes," sagde manden til lokale medier.

Manden, der sammen med Jyoti har tre børn, sagde at de oprindeligt havde planlagt at besøge Juhu Chowpatty Beach, men at de ikke fik lov til at komme ind på grund af højvandet. Familien besluttede derfor at tilbringe dagen på Bandra.

"Vi sad på en sten, og vores børn, som så os på afstand, begyndte at tage billeder. De skreg om hjælp, men der var ikke noget, nogen kunne gøre. Jeg ved ikke, hvordan de vil overvinde dette traume," fortalte han.

Brugere online kritiserer nu parrets handlinger og advarer hinanden mod at tage sådanne risici for de perfekte billeder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig