Forfærdelige nyheder for Caroline Wozniacki: "Du vil blive savnet"

07/1/21 12:13

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Efter triste nyheder, deler den tidligere tennisstjerne nu en sorgfyldt besked.
Den legendariske tennis træner Bob Brett er gået bort i en alder af blot 67 år. Det betyder at hele den internationale tenniselite i øjeblikket er ramt af sorg, efter den triste melding - heriblandt også den tidligere danske tennisstjerne Caroline Wozniacki.    Ifølge Daily Mail døde australske Bob Brett af kræft tirsdag. Siden har mange kendte stjerner hyldet ham - også Caroline Wozniacki.    "Forfærdelige nyheder. Hvil i fred, Bob. Du vil blive savnet," lyder beskeden fra hende på Twitter.   Bob Brett er især kendt for, at have ført tyske tennisstjerne Boris Becker helt til tops på verdensranglisten.

Lagde ketcheren

Efter at Caroline Wozniacki i januar 2020 tabte tre sæt til den tunesiske tennisspiller Ons Jabeur ved Australian Open, var hun officielt ude af turneringen og det betødogså, at hun stoppede karrieren. Allerede i august 2019 slog Wozniacki helt fast, at denne Australian Open ville blive hendes sidste - og det holdt hun fast i. 

Caroline Wozniacki har hele sin liv kæmpet med sin forhånd, og det blev da også den, der i sidste sæt svigtede hende under karrierens sidste kamp. Det fortalte hun til DR efter kampen.

"Det var kun passende, at min sidste kamp skulle være en tresætters. Og selvfølgelig slutter jeg karrieren med en fejl med forhånden. Det er den, jeg har arbejdet med hele min karriere, men det var nok sådan, det skulle være," fortalte Caroline Wozniacki dengang.

Succesen ikke mulig uden én person

Fra Caroline Wozniacki første gang tonede frem på danskernes tv-skærm som ikke ret gammel men allerede vanvittigt talentfuld tennisspiller har der altid været en person, som har støttet sin datter fra trænerbænken. Pjotr Wozniacki, der har trænet sin datter siden hun var helt lille. Undervejs i karrieren har Caroline Wozniacki haft andre trænere, men hun er altid vendt tilbage til sin far. 

Efter sit karrierestop tog Caroline Wozniacki sig også tid til at sætte ord på, hvad hendes fars hjælp har betydet for hende. 

"Det har været fantastisk, men det har også været hårdt. Min far fortjener lige så meget ros, som jeg gør – det havde ikke været muligt uden ham."