Forfulgt af ulykker: En 20'er udløste et mirakel

17/8/20 12:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
En 31-årig kvinde fra Aarhus fik sig i sandhed en overraskelse søndag aften.

Det er Danske Spil der i en pressemeddelelse kan fortælle om en 31-årig kvinde, der i søndags fik sig en glædelig - og ikke mindst stor overraskelse. 

 Med en indsats på blot 20 kroner, blev den unge og enlige mor til to, pludselig meget velhavende. 

Det var søndag aften og den unge kvinde, som ønsker at være anonym, fortæller at hun trængte til at koble lidt af. Derfor smed hun sig i sofaen og gik ind på TivoliCasino.dk, hvor hun prøvede lykken på automaten ‘Divine Fortune’. 

”Jeg startede med at satse 10 kroner og vandt ret hurtigt omkring 2.000. Da jeg vandt, skruede jeg indsatsen op til en 20’er og spillede videre. Og lige pludselig bimlede og bamlede det, og jeg kunne se en masse tal. Jeg fik et chok og lukkede faktisk min telefon”, fortæller kvinden til Danske Spil.

Fantastisk timing

Pengene faldt på et tørt sted. Kvinden var kun 6 måneder fra at være færdig med sin uddannelse til maler, da hun fik en slem rygskade som satte en kæp i hjulet for uddannelsen. Så med to børn og et SU-lån, var den store gevinst på 2.870.000 kroner var kærkommen. 

Pengene falder på det helt rigtige tidspunkt. Kvinden var godt på vej til at færdiggøre sin uddannelse som maler, da hun fik en slem rygskade. Det satte en stopper for uddannelsen, og med to børn og et SU-lån, var gode råd dyre.

”Jeg har været igennem en svær tid. Det er ikke så længe siden, jeg mistede min far, og jeg har været sygemeldt gennem længere tid på grund af en skade i ryggen, der betyder, at jeg ikke kan færdiggøre min maleruddannelse. Jeg manglede ellers kun seks måneder”, fortæller kvinden og fortsætter:

”Nu har jeg nogle muligheder, jeg ikke havde før. Jeg kan få tilbagetalt mit SU-lån og selv betale en uddannelse, som jeg har kig på. Jeg skal også have mig en bil," fortæller hun.