Forlader Danmark: Kongelige rejser ud af landet

Nyheder
Nu vender familien tilbage til hverdagen før corona. Foto: Shutterstock
Mandag har Kongehuset udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at prins Joachim sammen med familie igen har pakket sydfrugterne og er rejst ud af Danmark.  I slutningen af sidste år rykkede familien til Frankrigs hovedstad Paris. Her skulle prins Joachim passe sin militære efteruddannelse samtidig med at prins Henrik og prinsesse Athena skulle bider skeer med skolegangen i en fransk skole. Familien måtte imidlertidig vende hjem, da coronaen for alvorl fik tag i Europa.  Frankrig blev hårdt ramt. Samtidig med har prins Joachims og prinsesse Maries søn - prins Henrik - astma, som gør, at familien følte sig mere tryg i Danmark, hvor Rigshospitalet er i nærheden. Her har prins Henrik altid fået efterset sin astmatiske bronkitis. Det skal de nu Nu er familien dog draget hjem til Paris fra Schakenborg i Sønderjylland, hvor de har boet de seneste par uger. Det fortæller hoffet.  "I weekenden rejste Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie og børnene Prins Henrik og Prinsesse Athena tilbage til Paris." Derudover knytter Kongehuset også en kommentar til, hvordan hverdagen kommer til at se ud, når prins Joachim, prinsesse Marie og børnene igen er tilbage i Frankrig.  "I den franske hovedstad genoptager Prins Joachim i dag sit militære uddannelsesforløb, som Prinsen de seneste otte uger har fulgt fra Danmark gennem blandt andet fjernundervisning og online konferencer. Derudover starter også Prins Henrik og Prinsesse Athena i dag gradvist op i deres franske skole, efter at børnene har fulgt skoleundervisningen hjemmefra siden marts."    

Mest læste i dag

Mandag har Kongehuset udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at prins Joachim sammen med familie igen har pakket sydfrugterne og er rejst ud af Danmark. 

I slutningen af sidste år rykkede familien til Frankrigs hovedstad Paris. Her skulle prins Joachim passe sin militære efteruddannelse samtidig med at prins Henrik og prinsesse Athena skulle bider skeer med skolegangen i en fransk skole. Familien måtte imidlertidig vende hjem, da coronaen for alvorl fik tag i Europa. 

Frankrig blev hårdt ramt. Samtidig med har prins Joachims og prinsesse Maries søn - prins Henrik - astma, som gør, at familien følte sig mere tryg i Danmark, hvor Rigshospitalet er i nærheden. Her har prins Henrik altid fået efterset sin astmatiske bronkitis.

Det skal de nu

Nu er familien dog draget hjem til Paris fra Schakenborg i Sønderjylland, hvor de har boet de seneste par uger. Det fortæller hoffet. 

"I weekenden rejste Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie og børnene Prins Henrik og Prinsesse Athena tilbage til Paris."

Derudover knytter Kongehuset også en kommentar til, hvordan hverdagen kommer til at se ud, når prins Joachim, prinsesse Marie og børnene igen er tilbage i Frankrig. 

"I den franske hovedstad genoptager Prins Joachim i dag sit militære uddannelsesforløb, som Prinsen de seneste otte uger har fulgt fra Danmark gennem blandt andet fjernundervisning og online konferencer. Derudover starter også Prins Henrik og Prinsesse Athena i dag gradvist op i deres franske skole, efter at børnene har fulgt skoleundervisningen hjemmefra siden marts."
 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig