Forlader Folketingssalen: Statsministeren ramt af akut sygdom i familien

Nyheder
Foto: Shutterstock
Statsministeren måtte i dag forlade Folketingssalen.

Mest læste i dag

Undervejs i spørgetimen tirsdag måtte statsminister Mette Frederiksen (S) pludseligt haste af sted. 

Emnet var ellers den allestednærværende coronavirus, men det måtte vige for vigtigere ting, da der opstod sygdom i statsministerens familie.

Det fortæller Statsministeriet. 

"Håbet er, at det ikke er alvorligt. Statsministeriet har ikke yderligere kommentarer for nuværende," udtaler man fra Statsministeriets side. 

Spørgetimen var i fuld gang

Der var ellers gang i spørgelysten hos Folketingets andre partier

Blandt andet var Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen (V) ude efter en kobling mellem landets økonomi og sundhed. Derfor spurgte han, om det er rimeligt, at det skal være synsninger og mavefornemmelser fra ministre, der bestemmer, om butikker som IKEA kan åbne?

Mette Frederiksen svarede, at der findes mange flere eksempler på utryghed end de, der findes i Danmark. "I al respekt for, at vi skal håndtere situationen om IKEA, kan jeg i verden finde mange flere eksempler på utryghed, end vi kan i Danmark," svarede Mette Frederiksen.

Spørgetimen nåede dog aldrig at blive færdig, før Statsministeren måtte haste afsted. 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig