Forladt hund 'græder', mens hun venter på at blive aflivet

Foto: Facebook/High Plains Humane Society

En hund med et sørgmodigt ansigtsudtryk fik telefonerne til at gløde på det internat, der publicerede billedet på sociale medier.

Hvert eneste år ankommer der 3,9 millioner hunde til internater i USA. Af dem aflives der omkring 1,2 millioner hunde. Det betyder, at ca. hver tredje hund, der bliver indleveret til et dyreinternat ender med at blive aflivet. 

HPSH (High Plains Humane Society har til formål at besøge internater for at fotografere hunde og katte, der har brug for at blive reddet. På en af sine ture besøgte HPHS internatet City of Portales Animal Shelter, hvor et af de mest hjerteskærende fotos blev taget. Billedet af en hund i sit bur, der venter på at blive aflivet, mens hun kigger længselsfuld på fotografen. 

Hunden står med poterne på barrerne og har et trist blik i ansigtet. Det ser næsten ud som om, hun har tårer i øjnene, hvilket gør hele situationen endnu mere hjertesskærende. Selvfølgelig er det ikke tårer, da hunde ikke kan producere tårer pga. tristhed. Hvis der kommer væske ud af øjnene, betyder det, at der er noget galt med dem. Men billedet taler for sig selv. 

Hvis en hund er trist, så klynker den i stedet. Det gjorde hunden også, og sammen med det sørgmodige blik, sagde ansigtsudtrykket det hele. Hunden havde brug for et nyt hjem, hurtigt. Inden hun ville blive aflivet.

Telefonerne glødede efter billedet kom online på internatets hjemmeside. Derfor fandt hunden heldigvis et nyt hjem, hvor hun igen kan være glad.

Læs også

Hanhund med rødt halsbånd fundet alene i skov: Ejer efterlyses