Forlænger julen: Den 25. december sker det

Foto: Shutterstock
For 12 danskere forlænges julen.

Mest læste i dag

Du kender det godt.

Det er den 25. december, julegaverne er pakket op, papiret ligger sammenkrøllet bag sofaen, og der er ikke mere ris á la mande i køleskabet. Og der er næsten 12 måneder til næste juleaften.

Nu vil Danske Spil dulme din juleblues og har derfor lanceret Det Store Jule Lotto, som du måske allerede har set reklamer for.

Det oplysr Danske Spil i en pressemeddelelse. 

"Lotto er populært blandt danskerne, og vi har længe haft et stort ønske om at udvikle Lotto og samle danskerne om en stor juletrækning. Det gør vi nu med Det Store JuleLotto, hvor op til 12 vindere kan lune sig med en milliongevinst, siger René Bank Jørgensen, der er Product Director, Danske Spil. 

Dobbelt chance på en almindelige Lottokupon

Konceptet er simpelt. Det Store JuleLotto er en særlig, ekstra lodtrækning den 25. december, hvor der udtrækkes op til 12 vindere af 1 million kroner blandt alle spillede Lottorækker i december.

Man deltager altså automatisk og gratis i Det Store JuleLotto, når man spiller Lotto i december måned.

- Med Det Store JuleLotto vil vi skabe en ny juletradition, der forlænger julen til den 25. december. Normalt er første juledag bare dagen efter juleaften. Vi håber med Det Store JuleLotto at kunne tilføre dagen lidt ekstra spænding og et underholdningsformat, som familier kan samles om, siger Simon Holm Olsen, Brand Manager i Danske Spil.

Som en del af Det Store JuleLotto kan man hos alle Lottoforhandlere få en ”kalenderforlænger”, – en særlig kalenderlåge til den 25. december, som man kan klipse på sine normale julekalendere og dermed forlænge spændingen til ”julens kedeligste dag”. 

Sådan fungerer Det Store Jule Lotto:

 Alle spillede Lotto-rækker i december måned er automatisk med i lodtrækningen om 12 x 1 million den 25. december.

Hver Lotto-række spillet i december fungerer som et lod i JuleLotto. Jo flere rækker man spiller, jo flere lodder har man i lodtrækningen.

Den 25. december trækkes der 12 vindere af 1 million kroner blandt alle spillede rækker i forlængelse af den ”normale” Lotto trækning.

Anbefalet til dig