Forlod REMA 1000 med fyldt indkøbsvogn uden at betale: Så skete det utænkelige

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Episoden har nu fået stor opmærksomhed på Facebook.

Mest læste i dag

Denne artikel blev bragt for første gang for et par måneder siden, men problemet med butikstyverier er akkurat ligeså relevant i dag, som det var på daværende tidspunkt.

For et par måneder siden blev REMA 1000-butikken i Åbyhøj udsat for tyveri ligesom flere andre dagligvarebutikker stadig har problemer med.

En person havde fyldt en indkøbsvogn til randen med dyre varer - herunder Nutella og vin, hvorefter vedkommende var smuttet fra butikken uden at betale - men historien stopper ikke her.

Sådan skriver Dagligvarehandlen.

To unge drenge havde bemærket, at personen var smuttet uden at betale. De fik derfor hurtigt fat i en medarbejder, som fik sat en stopper for personen, der var gået fra butikken uden at betale.

Tyven havde benyttet sig af indgangen og havde fået en makker til at aktivere de automatiske låger, så vognen kunne glide ud af butikken, uden at medarbejderne lagde mærke til det.

I kølvandet på episoden fik de to drenge oceaner af opmærksomhed, da købmanden, Kevin, delte et opslag med ‘heltene’ på REMA 1000 Åbyhøjs Facebook-profil.

Opslaget kan ses i bunden af artiklen.

Drengenes heltegerning sparede Kevin flere tusinde kroner, hvilket han var dybt taknemmelig for:

“Hvert eneste tyveri går ud over min løn. Jeg kan ikke bare sende regningen videre til et kædekontor."

Efter episoden tilbød han de de to drenge et job, som man også kan læse i slutningen af opslaget, hvor han inderligt takkede drengene for deres indsats:

“Så kom vores Helte forbi i Rema 1000 Åbyhøj! Jeg fik endelig takket Patrick og Christian ordentligt og de blev glade for gaven. Endnu engang tusind tak for hjælpen. De er i sandhed hverdagens helte.”

Anbefalet til dig