Forsidefrue efter ubehagelig overraskelse: Jeg er rasende og ked af det

19/4/22 15:06

Nicolai Busekist

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
'Forsidefruer'-stjernen har afsløret, at hun er både rasende og ked af det, efter hun og kæresten har fået stjålet deres bil.

Jackie Navarro, som de fleste kender fra programmet 'Forsidefruer', har i nat haft ubudne gæster, der har stjålet hende og kæresten Rasmus S. Møllers milliondyre Range Roger SVR.

'Forsidefruer'-stjernen har afsløret på Instagram, at hun er både rasende og ked af det, efter de i nat har mistet deres bil. Hun skriver selv, at det er en speciel bil, som ikke er nem at støve op. Derfor er hun sikker på, at de kommer til at bøvle med en række ting.

"Jeg er rasende og ked af det. Vores bil blev stjålet i nat. Det er en speciel bil og nu kommer man helt sikkert til at bøvle med nogle ting. Det er så typisk," skriver hun i sit opslag på Instagram, hvor hun også har delt et billede af bilen.

Jackie Navarro skriver ligeledes, at bilen blev stjålet i nat omtrent kl. 00.30. Til trods for, at man ud fra videoovervågningen kan se, at det er tre mænd, der har stjålet den, er optagelserne ikke meget værd. Alle tre mænd er nemlig maskerede.

Hun skriver, at det kan ses på videooptagelserne, hvordan de tre maskerede mænd formår at stjæle den dyre bil, uden at have adgang til nøgler mv.

"Det skete i nat kl 00.30. Der er videoovervågning men det kan man ikke bruge til en skid. Men man ser hvordan de 3 maskerede mænd stjæler den uden nøgler mv.," lyder det fra Jackie Navarro.

Ydermere er hun meget ked af, at hun og kæresten nu skal bruge tid på at håndtere tyveriet, der naturligvis skal meldes til politiet, forsikringsselskabet m.m. Derudover skriver hun, at det vil koste dem penge, at bilen er blevet stjålet.

"Jeg er så ked af at vi skal bruge tid og kræfter på alt det her bøvl. Også koster det os penge at få stjålet en bil og mistet en der ikke lige hænger på træerne. Flot. Klamme tyve," skriver hun til slut.

Foto: Instagram

Foto: Instagram