Forsidefrue gravid: Nu afslører hun kønnet

Nyheder
En af de populære fruer er kommet i lykkelige omstændigheder. Foto: TV3
Nu afslører Amalie kønnet på sit kommende barn.

Mest læste i dag

Amalie Sziegthy er kendt fra en lang række reality-programmer. Siden hun debutterede i Paradise Hotel, har kameraerne klæbet sig til hende. For tiden er hun aktuel i serien Forsidefruer, der har gået sin sejrsgang på TV3 og ViaPlay. 

Når hun ikke deler ud af sit liv foran tv-kameraet, så er er Amalie Sziegthy særdeles aktiv på Instagram, hvor hun velvilligt deler ud af sit privatliv. Det sker både i form af fotos, men også i længere tekster, hvor hendes følgere kan holde sig ajourført om, hvad den unge reality-starlet beskæftiger sig med for tiden.

Hun har netop offentliggjort et af disse opslag, der giver svar på et spørgsmål, som har presset sig på for mange af hendes 238.000 følgere, siden Amalie Sziegthy kunne afsløre sine lykkelige omstændigheder. 

Venter en lille...

Hun er nemlig gravid. 

Amalie Sziegthy har i forvejen datteren Josephine, som hun har sammen med sin ekskæreste Mikkel Skelskov. Datteren har været med på kamera og spillet en rolle i forgående sæsoner af Forisdefruer. Nu skal hun dog vænne sig til en helt ny rolle, når hun skal være storesøster. 

Men hvad kommer storken med? Bliver det en lillebror eller søster? Det er formentlig de spørgsmål, der presser sig på for både mor og datter. Og nu er der kommet svar. Det fortæller Amalie i et spritnyt opslag på Instagram, hvor hun afslører kønnet på den lille ny. 

"Vi er ovenud lykkelige over at kunne afsløre, at vi venter en lille pige, og at Josephine får en lillesøster," fortæller Amalie Sziegthy på Instagram. 

 

Anbefalet til dig